Utsukusy Salon behandelingen

Utsukusy Schoonheidssalon, Scheveningen

We hebben een eigen Utsukusy Schoonheidssalon, gevestigd aan de Keizerstraat 112 in Scheveningen. 

Beauty blogger Hilde van Hillybillybeauty ontving de Shashimi behandeling en ze was hier helemaal weg van. Ze besloot Ellen van Utsukusy Schoonheidssalon te interviewen voor haar blog. Wij vinden het ontzettend leuk dat ze dit gedaan heeft en het interview lees je hier!

Salonbehandeling aanbiedingen

Ook in Utsukusy Schoonheidssalon vieren we feest! De winkel La Caldera/Utsukusy bestaat 16 jaar. Een jaar geleden voegden we twee salons samen tot Utsukusy Schoonheidssalon en openden we deze webshop. Wegens succes verlengd! Onze deals. Boek 1 van de 3 deals die we speciaal hebben samengesteld:

 • Boek 2 behandelingen en ontvang de 2e behandeling voor de helft van de prijs
 • Gun jezelf een mini vakantie met de super de luxe behandeling van 2 uur. Gezichtsbehandeling met massage voor totale ontspanning!
 • Voor het eerst in onze salon? Boek de introductiebehandeling van 1 uur en ontvang een tube Bijin Facial cleanser cream van 50ml gratis.

Hieronder een overzicht van de behandelingen die te boeken zijn bij Utsukusy Schoonheidssalon met de bijbehorende home care kit.

Klanten die via Treatwell boeken laten reviews achter, zodat je weet hoe zij de behandeling ervaren hebben. Wil je weten welk cijfer we krijgen? Bekijk ons cijfer hier.

Alle klanten reviews lezen? Deze lees je hier.

Korting op je salonbehandeling in Scheveningen

Tot 31 december 2016 kan je gebruik maken van de kortingscode CPAV-GCOZ-DGRU wanneer je via de Boek nu online knop hieronder boekt. Boek en betaal via Treatwell en ontvang met bovenstaande kortingscode € 5 korting op alle behandelingen van 1, 1,5 of 2 uur.

<a href="https://www.treatwell.nl/utsukusy-schoonheidssalon?utm_source=utsukusy-schoonheidssalon&utm_medium=referral&utm_campaign=externe+button" target="_blank"><img src="https://images.treatwell.com/image/cf1fa47db2694fe2a6d88454caf5d38f/nl_book-online-now-button_teal.png"></a>

Utsukusy Schoonheidssalon accepteert de Massagebon

Massage. Het is wetenschappelijk bewezen dat een aangename massage ondergaan stress verlaagt en algeheel bijdraagt aan de gezondheid. Speciaal voor de massage liefhebbers is er de Massagebon. Utsukusy Schoonheidssalon is aangesloten en accepteert de Massagebon.

Blogs over de Utsukusy salonbehandelingen

Salonbehandelingen, 60 minuten

Alle salonbehandelingen van 60 minuten zijn inclusief epileren (indien gewenst) en inclusief nek- en schoudermassage.

 • Basis gezichtsbehandeling

De behandeling bestaat uit het reinigen en verzorgen van het gezicht, met producten afgestemd op uw huidtype. Naar wens worden de wenkbrauwen geepileerd. Terwijl het masker intrekt krijgt u een ontspannende nek en schouder massage. Tijdsduur: 60 minuten. Prijs: € 65,00.

 • Wensbehandeling

Welbehagen begint bij jezelf en draagt bij aan harmonie in de wereld. Utsukusu olie, hydrolaten, poeder en andere bijzondere producten ondersteunen je in je zoektocht naar rust, balans en welbevinden. Tijdens deze behandeling wordt gewerkt met producten passend bij het steeds wisselende thema van de wensbehandeling. Denk bijvoorbeeld aan het theme Liefde of Rust. In de salon zullen wij de thema's aanpassen aan het seizoen en zo het ritme van onze natuur volgen. Tijdsduur: 60 minuten. Prijs: € 65,00.

Gecombineerde gezichts- en lichaamsbehandelingen met specifiek werkende producten voor de huid, 90 minuten:

Alle salonbehandelingen van 90 minuten zijn inclusief epileren (indien gewenst) en inclusief een intuitieve lichaamsmassage.

Bij alle gecombineerde behandelingen wordt het lichaam niet vergeten. Er wordt gemasseerd met onze pure (Ayurvedische) oliën en hydrolaten.

 • Wakai behandeling (40+)

De Wakai lijn is onze nieuwste aanwinst. Deze lijn is door het blad Nouvelle Estetique genomineerd tot product van het jaar 2016. De Wakai lijn is ontwikkeld om tegelijkertijd pigmentvlekken en huidveroudering aan te pakken. De Wakai producten bevatten plantaardige stamcellen, zirhafirm (anti-stress voor de huid en antioxidant werking) en melavoid (maakt de huid egaal van teint, werkt in op het melanine metabolisme waardoor pigmentvlekken afnemen). In de salon maken we de behandeling specifieker met één van de 3 ampullen: een verstevigende behandeling voor strakkere gezichtscontouren, anti-rimpel; een stimulerende behandeling die de collageen aanmaak in de huid stimuleert of een pigmentvlekken behandeling die inwerkt op het melanine metabolisme waardoor pigementvlekken afnemen en bij een kuur gecombineerd met de Wakai home care kit zelfs verdwijnen.

Om je behandeling thuis dagelijks voort te zetten hebben we de Wakai home care kit ontwikkeld.

 • Telomerase behandeling (40+)

De Telomerase lijn is speciaal ontwikkeld om huidveroudering en zonbeschadiging te behandelen. Diepe huidherstellende en anti rimpel behandeling. Telomeren beschermen het DNA tegen veroudering, beschadiging en afbraak. Tijdsduur: 90 minuten. Prijs: € 95,00.

Om je behandeling thuis dagelijks voort te zetten hebben we de Telomerasa's home care kit ontwikkeld.

 • Esplendor behandeling (25+)

De Esplendor verzorgingsproducten hebben een liftend, verjongend en anti-rimpel effect. Ze bevatten soya bonen, bamboe en saffraan olie. Esplendor vult te kleine rimpeltjes in de huid op, voor een direct verjongend resultaat. Zorgt voor een diepe hydratatie in de huid en stimuleert de huid om nieuw collageen aan te maken. Tijdsduur: 90 minuten. Prijs: € 95,00.

Om je behandeling thuis dagelijks voort te zetten hebben we de Esplendor home care kit ontwikkeld.

 • Sirtuina's behandeling (50+)

De Sirtuina's huidverzorgingsproducten bevatten ingredienten die de huid verjongen op moleculair niveau, met onder andere het huideigen hyaluronzuur. Gebaseerd op de rode druiven uit de Bordeaux stimuleren deze producten de huidverjonging, heeft het een sterke anti-oxidant werking en kalmeren en voeden ze de huid. Tijdsduur: 90 minuten. Prijs: € 95,00.

Om je behandeling thuis dagelijks voort te zetten hebben we de Sirtuina's home care kit ontwikkeld.

 • Shashimi behandeling (25+)

De Shashimi lijn bevat shitake, umeboshi, wakame, renkon, sake, wasaby, soya en rijspoeder. Pure Japanse ingredienten die diep in de huid dringen en de bloedcirculatie stimuleren. Voor een egale en gezonde huid. Tijdsduur: 90 minuten. Prijs: € 95,00.

Om je behandeling thuis dagelijks voort te zetten hebben we de Shashimi home care kit ontwikkeld.

 • Mineraux Homeopatique behandeling (18+)

De Utsukusy goud (Aurum) en platina (Platinum) creme bevatten aloe vera, goud, platina en een hoge concentratie calcium en magnesium. Dit schoonheidsritueel is ontworpen om de weerstand van de huid te verhogen en de dichtheid van de huid te verbeteren. Heeft een kalmerend effect en is effectief tegen pigmentvlekken. Tijdsduur: 90 minuten. Prijs: € 95,00.

Om je behandeling thuis dagelijks voort te zetten hebben we de Aurum home care kit en de Platinum home care kit ontwikkeld.

 • Sarcodes Poison Couperose behandeling (18+)

De producten van de Sarcodes Poison lijn maken gebruik van natuurlijke gifstoffen in uiterst lage concentraties. De natuurlijke gifstoffen in deze producten zijn ingezet om hun unieke, revitaliserende effecten op de huid. Gaat actief couperose in de huid tegen en verstevigt de huid. Zelfs de meest gevoelige huid reageert goed op deze heerlijke salonbehandeling. Tijdsduur: 90 minuten. Prijs: € 95,00.

Om je behandeling thuis dagelijks voort te zetten hebben we de Sarcodes Couperose home care kit ontwikkeld.

Ritueel behandelingen, 90 minuten

De kracht van schoonheidsrituelen ligt in focus, liefde en toewijding.

De Utsukusy schoonheidsrituelen maken gebruik van de inspirerende eeuwen oude technieken, gecombineerd met de meest moderne hedendaagse technieken om schoonheid tot een magische zuiverheid en kwaliteit te verheffen.

 • Ayurvedisch ritueel

Ayurveda is een Oosterse wijze van leven, en gaat er vanuit dat ieder mens het vermogen heeft de eigen gezondheid, het geluk en creativiteit te bevorderen. Het Ayurvedisch ritueel helpt de balans te herstellen tussen de elementen Vata (ether en lucht), Pitta (water en vuur) en Kapha (aarde en water). Tijdens dit ritueel maken we gebruik van Utsukusy Ayurvedische olien, hydrolaten en mineralen. Met deze producten stellen wij ons gevoel en onze geest in staat zichelf zo te voeden dat wij de weg naar persoonlijke groei kunnen bewandelen: meer inspiratie en meer liefde. Dit resulteert in een betere balans. Tijdsduur: 90 minuten. Prijs: € 95,00.

Om je behandeling thuis dagelijks voort te zetten hebben we het Vata pakket, het Pitta pakket en het Kapha pakket ontwikkeld. Daarnaast hebben we de Vata, Pitta, Kapha olie, de ontspannende Welzijns olie en de creativiteit bevorderende Regenboog olie.

 • Japans rijstritueel

Het rijstritueel is ons Japans "paradepaardje". We beginnen met een rustgevend rijstmakser/scrub welke zelfs de meest gevoelige huid een fijngevoelige uitstraling geeft. Rijst bevat veel vitamine B, wat weer effectief is tegen pigmentvlekken. Afhankelijk van de huid en behoefte gebruiken we de ontspannende bamboe of enerverende musk olie, die we mengen met een zelf gekozen balancerende Japanse essentiele olie. Een luxueuse maar tere massage volgt. Een Geisha verbleekt bij het zien van het resultaat van deze "Zen Behandeling". Tijdsduur: 90 minuten. Prijs: € 95,00.

Om je behandeling thuis dagelijks voort te zetten hebben we het Japanse rijstritueel Energizing en het Japanse rijsritueel Relaxing ontwikkeld.

 • Thee Matcha ritueel

Het thee ritueel is een balancerende lichaamsbehandeling die de rust en innerlijke vrede bevordert. Tijdens dit ritueel wordt de zuivere draagolie gemengd met groene Matcha thee en een mengsel van essentiële oliën die de 5 elementen: aarde, water, vuur, hout en metaal representeren. Net als in de jaargetijden doorlopen wij in ons leven deze elementen en soms stagneren we hierin. Dit ritueel helpt je weer in je voedende cyclus te komen en draagt er zo aan bij dat je weer helemaal in je element komt. Matcha thee zit vol anti oxidanten, niet alleen je huid maar ook je geest ontvangt weer nieuwe energie. Tijdsduur: 90 minuten. Prijs: €95,00.

Utsukusy Luxe Behandeling, duur 120 minuten

 • Utsukusy Luxe behandeling

Deze behandeling gaat puur om ontspanning. Een heerlijk lang durende gecombineerde gezichts- en lichaamsbehandeling voor het ultieme wellness gevoel. Tijdens deze behandeling staat ontspanning centraal, dus er worden geen mee-eters verwijderd en ook het epileren van de wenkbrauwen blijft achterwege.

Onze totaal ontspannende combinatiebehandeling is gericht op zowel het vergroten van je welzijn als het verzorgen van je huid. Tijdens het eerste deel van de behandeling laat je alle spanning van je af glijden tijdens een ontspannende lichaamsmassage. Vervolgens wordt je huid zacht gereinigd. Terwijl een ampul en masker je huid voeden geniet je nu van het tweede deel van de ontspannende lichaamsmassage. Tenstlotte wordt het masker met warme kompressen en kruidenlotions, hydrolaten genoemd, afgenomen. Je wordt toegedekt en krijgt rustig de tijd om even bij te komen. Er staat een heerlijk kopje kruidenthee voor je klaar wanneer je ontsapnnen en wel de salon uit komt. Tijdsduur: 120 minuten. Prijs: € 130,00.

Salonbehandeling voor de tere ooghuid, 45 minuten

 • Kirameku (tegen wallen)

Helpt zwellingen en verkleuring rond de ogen te verminderen. Voor een stralende en frisse uitstraling.

Losse behandeling: 45 minuten. Prijs: € 45,00. Tijdens een behandeling: € 30,00.

Om je behandeling thuis dagelijks voort te zetten hebben we Kirameku home care kit ontwikkeld.

 • Harimedo (anti-rimpel)

Anti rimpel, liftende behandeling van de huid rond de ogen. Heeft een sterke anti-oxidanten werking.

Losse behandeling: 45 minuten. Prijs: € 45,00. Tijdens een behandeling: € 30,00.

Onderstaande behandelingen kunnen los geboekt worden of in combinatie met een van onze andere behandelingen

 • Epileren wenkbrauwen

Losse behandeling: € 12,50. Het epileren van de wenkbrauwen wordt, indien gewenst, standaard bij iedere gezichtsbehandeling gedaan.

 • Verven wenkbrauwen

Losse behandeling: € 8,50, prijs in combinatie met een behandeling: € 4,50. Verven inclusief epileren als losse behandeling: € 20,00.

 • Verven wimpers

Losse behandeling: € 12,50, prijs in combinatie met een behandeling: € 6,50. Verven wimpers inclusief epileren wenkbrauwen: € 20,00.

 • Verven wimpers en wenkbrauwen

Lossen behandeling: € 19,00, prijs in combinatie met een behandeling: € 10,00. Verven wimpers en wenkbrauwen inclusief epileren wenkbrauwen: € 24,00.

 • Harsen bovenlip

Losse behandeling: € 7,50, prijs in combinatie met een behandeling: € 4,00.

 • Harsen kin

Losse behandeling: € 10,00, prijs in combinatie met een behandeling: € 5,00. Harsen bovenlip en kin, losse behandeling: € 15,00, prijs in combinatie met een behandeling: € 8,00.

We ontvangen je graag in Utsukusy Schoonheidssalon!

Utsukusy Schoonheidssalon

Keizerstraat 112, 2584 BL Scheveningen

tel 070 3063 674

Open op dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 - 18.00 uur, op dinsdag zijn de behandelingen alleen op afspraak.

http://www.lacaldera.nl

info@lacaldera.nl

http://www.utsukusy.nl

info@utsukusy.nl

Afspraken dienen minimaal 24 uur van tevoren te worden geannuleerd of verplaatst, anders zijn wij genoodzaakt de behandeling in rekening te brengen.

Winkelwagen

Op vrijdag 23 juni 2017 zijn we niet in de gelegenheid pakketten te versturen. Excuses voor het ongemak! Op werkdagen voor 16.00 uur besteld is de volgende dag in huis.
 • Not tested on animals
 • Ecocert
 • WebwinkelKeur

Gastenboek

 • 20-01-2017 - Woon in Belgie.
  Gisterenmiddag besteld, en vandaag om 18.00 uur...  lees meer
 • 10-12-2016 - Ik heb weer besteld met de actie van de kadobon...  lees meer
 • 27-08-2016 - Super blij met de twee lipsticks uit de Colours lijn,...  lees meer
Plaats een bericht

Bij bestellingen boven de € 100 betaalt u geen verzendkosten!

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Aanbieding

Fenegriek poeder € 20,00 € 10,00

Utsukusy_Schoonheid

 

Twitter Utsukusy Schoonheid

 

WebwinkelKeur Lid

WebwinkelKeur Lid

WebwinkelKeur beoordelingen

Klantbeoordelingen Utsukusy Schoonheidssalon

Weten welk cijfer Utsukusy Schoonheidssalon van haar klanten krijgt? Klik op onderstaand plaatje om de klantbeoordelingen te zien.

Uw Winkeltje Scheveningen - cosmetica

Bij Uw Winkeltje in Scheveningen huur je een schap, stelling, vitrinekast of één van de andere mogelijkheden en begin de verkoop van je eigen producten in een fysieke winkel voor een zeer groot publiek. Uw Winkeltje heeft ook cosmetica in de winkel.

 

© 2015 - 2017 Utsukusy Schoonheid | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.