10% introductie korting in oktober 2017

10% introductie korting in oktober 2017

In oktober 2017 ontvang je 10% introductie korting op alle producten uit de Citrus Homeopatique lijn. Gebruik de kortingscode: Vitamine C om de korting te activeren. Lees hieronder op welke producten je deze maand 10% korting ontvangt.

Iedereen weet het, vitamines zijn goed voor je!

 

Je huid is goed in staat om natuurlijke vitamines door de huid op te nemen. Utsukusy introduceert deze maand de Citrus Homeopatique Vitamine C lijn. Deze lijn bevat natuurlijke vitamine C in een concentratie van 10%. Juist omdat de Vitamine C van natuurlijke oorsprong is en niet synthetisch is, zal je "Vitamine C" als zodanig niet terugvinden op de INCI. Over het algemeen is de Vitamine C die als "Vitamine C" in de INCI genoemd is synthetische vitamine C zijn.

 

Vitamine C is een krachtig antioxidant en stimuleert en ondersteunt het natuurlijke huidherstel. De huid wordt voller, steviger, elastischer en krijgt weer een stralende teint. Daarbij speelt Vitamine C een grote rol bij het verminderen van fijne lijntjes en rimpels en bij de afbraak en het voorkomen van pigmentvlekken.

 

In oktober 2017 ontvang je een introductiekorting van 10% op de alle producten uit de Citrus Homeopatique lijn bij aankoop in de webshop. Let op, de korting is niet geldig bij de schoonheidssalons die met Utsukusy werken!

 

Gebruik de kortingscode: Vitamine C om de korting in het winkelmandje te activeren. De korting is alleen geldig in oktober 2017.

 

De kortingcode is geldig voor het Vitamine C serum:

 

Utsukusy Vitamine C serum

 

Herstellend en fris vitamine C gel serum voor diep huidherstel. Verzacht en ondersteunt het natuurlijke genezingsproces in de huid. Dit is het aangewezen serum voor de beschadigde, geïrriteerde of met laser of een chemical peeling behandelde huid. Ook de huid met rosacea knapt zichtbaar op bij gebruik van dit Vitamine C serum. Het serum kost € 70 en is nu met korting te bestellen voor € 63, wanneer je de kortingscode gebruikt. Je vindt het vitamine C serum hier.

 

De kortingscode is geldig voor de Citrus Homeopatique Precision Reviver Vitamine C creme:

 

Utsukusy Citrus Homeopatique vitamine C creme

 

Citrus Homeopatique Precision Reviver crème met 10% vitamine C, 1% vitamine E en 0,5% ferulazuur/ferulinezuur verkregen uit natuurlijke vruchten zoals appel, kiwi en banaan. Een zeer stabiele formule zodat je crème gedurende 12 maanden na openen vitamines blijft behouden. 

Ferulinezuur en Vitamine C versterken elkaars werking en zijn een krachtige antioxidant. Ferulinezuur vermindert littekens, werkt samentrekkend op de huid zodat grove poriën verfijnen, is effectief tegen pigmentvlekken, melasma, rosacea en rimpels. Daarbij stimuleert ferulinezuur de collageen aanmaak in de huid, zodat de huid weer voller en steviger wordt. De Citrus Homeopatique Precision Riviver crème versterkt en verlevendigt de huidtint, corrigeert rimpels, verzacht de huid en vermindert verlies van dikte van de huid. Deze crème kost € 60 en is nu met de kortingscode in oktober te bestellen voor € 54. Je vindt deze crème hier.

 

De kortingcode is geldig voor het Vitamine C masker:

 

Utsukusy Vitamine C masker bestellen

 

Je huid 1x in de week met een masker verwennen maakt een wereld van verschil. Het Vitamine C salonmasker uit de Citrus Homeopatique salonbehandeling is ook in de webshop te koop.

Dit is een zacht en fris masker die een antioxidanten boost aan de huid geeft. Bevat vitamines uit bosbessen, frambozen en aardbeien. Het Citrus Homeopatique masker is ideaal wanneer je huid verbrand is geweest door de zon of de neiging heeft pigmentvlekken te ontwikkelen. De vermoeide, grauwe of beschadigde huid krijgt haar frisse uitstraling en haar zachtheid terug. Fijne lijntjes verminderen en het masker werkt verstevigend op de de huid.

Het Vitamine C masker kost € 65 en is in oktober met de kortingscode te bestellen voor € 58,50. Je vindt het Vitamine C masker hier in de webshop.

 

En tot slot is de kortingscode geldig op de Citrus Homeopatique beauty box:

 

Utsukus Citrus Homeopatique vitamine C beauty box

 

De Citrus Homeopatique beauty box bevat het Vitamine C serum, de Precision Reviver cream en daarbij 5 Vitamine C ampullen en 5 Oxigen ampullen. De Vitamine C ampullen geven de huid een heerlijke vitamine boost en de Oxigen ampullen verhogen de opname capaciteit van de huid, zodat je alle vitamines en werkzame stoffen dieper in je huid kan opnemen voor een langer en diepgaander resultaat. De aankoop van een beauty box is altijd voordeliger dan aankoop van de losse producten, want als je het Vitamine C serum en de creme lost koopt, betaal je al € 130, terwijl de Citrus Homeopatique beauty box € 100 kost en daarbij nog 10 ampullen bevat.

In oktober 2017 krijg je met de kortingscode: Vitamine C nog eens 10% korting op de Citrus Homeopatique beauty box en je bestelt hem deze maand voor € 90 in plaats van voor € 100. De Citrus Homeopatique beauty box is hier te bestellen.

 

Veel shopplezier en tot ziens op www.utsukusy-schoonheid.nl!

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.