Afscheid van de heer José Giménez

Afscheid van de heer José Giménez

In 1976 richtte de heer José Giménez het bedrijf Utsukusy Cosmetics in Barcelona op. Tot ons grote verdriet nemen we vandaag afscheid van hem.

Utsukusy Cosmetics en Utsukusy Medical staat in Barcelona, Spanje. Utsukusy Cosmetics is opgericht in 1978 door de heer José Gimenez. Hij reisde naar Japan, geïnteresseerd in de economische groei in dat land. In plaats daarvan werd hij verliefd op de cultuur, de gebruiken en de schoonheidsrituelen en hij wilde dit niet meer laten gaan. Hij keerde terug naar Spanje met een voorliefde voor Utsukusy. Utsukusy was toen al een bekend merk in Tokio. Hij kreeg het exclusieve recht om de Utsukusy cosmetica te distribueren vanuit Barcelona. Hiermee ging hij tegelijkertijd een vriendschap en een zakenrelatie aan.

 

Een visionair. Utsukusy Cosmetics begon met één product en groeide in de jaren uit tot een vooraanstaande cosmetica en cosmeceuticals groothandel voor de betere schoonheidssalon. Ieder jaar wist Utsukusy Cosmetics de meest innovatieve producten die precies op de beauty trend zit, uit te brengen.

 

Na vele jaren gepassioneerd en bevlogen Utsukusy Cosmetics bestuurd te hebben, gaf José Giménez het stokje door aan één van zijn dochters: Ana, die met net zoveel liefde en passie jaarlijks zorgt voor de lancering van de meest innovatieve cosmeceuticals.

 

Vandaag nemen we tot ons grote verdriet afscheid van de heer José Giménez. Hij is vandaag in besloten kring begraven.

 

In september was hij nog bij de laatste product lancering en ontvingen hij en zijn vrouw een groot applaus van de distributeurs. Onze harten zijn bij familie en vrienden en bij het familiebedrijf Utsukusy Cosmetics. Hij zal ontzettend gemist worden, maar het bedrijf zal verder gaan in zijn voetsporen.

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.