Artificial Skin

Artificial Skin

Op de Beauty Trade Special beurs in maart 2017 lanceerde Utsukusy de nieuwe Artificial Skin salonbehandeling en het nieuwste Artificial Skin serum was genomineerd voor het beste professional beauty product van het jaar genomineerd. Annette kreeg een flacon mee.

Toen Annette op de Beauty Trade Special beurs was bezocht ze uiteraard de stand van Utsukusy.

 

Op Beauty Trade Special lanceerden we onder andere onze nieuwe Artificial Skin salonbehandeling en het Artificial Skin serum werd genomineerd voor het beste professional beauty product van het jaar. Een hele eer!

 

We hebben al eerder met Annette samengewerkt en haar enthousiasme over onze huidverzorgingsproducten zorgde ervoor dat ze ons kwam bezoeken op de beurs. Het was hartstikke leuk om Annette persoonlijk te mogen ontmoeten. Ze kreeg van ons een flacon van het nieuwe Artificial Skin serum mee om te proberen.

 

Het Artificial Skin serum is heerlijk voor mensen met een droge huid. Het serum legt een ademend beschermlaagje op de huid terwijl de overige ingrediënten diep in de huid dringen en de huid hydrateren. De doge huid is hierdoor veel beter in staat vocht vast te houden en voelt zacht en gehydrateerd aan.

 

Het Artificial Skin serum is los te bestellen voor € 64, en ook de Artificial Skin creme is los te koop voor € 80. Een mooie huid begint altijd met een zachte maar grondige reiniging van de huid, dus we hebben ook de voordeligere Artificial Skin beauty box. Deze beauty box bevat de Bijin facial cleanser cream van 50ml ter waarde van € 22, het Artificial Skin serum en de Artificial Skin creme voor € 130. Met aankoop van de Artificial Skin beauty box bespaar je maar liefst € 33 ten opzichte van de aankoop van de losse huidverzorgingsproducten.

 

Vandaag schrijft Annette haar review over het Artificial Skin serum. Benieuwd wat ze van ons nieuwe serum vindt? Je leest haar review hier

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.