BB+ Cream en Bijin Body Lotion van Utsukusy

BB+ Cream en Bijin Body Lotion van Utsukusy

Ben jij van het smeren? Een goede bodylotion plakt niet, trekt goed in en hydrateert de huid diep. De Utsukusy Bijin bodylotion komt daarbij in een hygiënische pomp flacon. En voor de volledige verzorging gebruik je op je gezicht de BB plus cream. Tatiana test ze uit. Lees je mee?

Als jij van een goede bodylotion houdt, die niet vet is, goed intrekt en ook echt wat doet voor de gezondheid van je huid, ben je hier aan het goede adres.

 

Utsukusy heeft een 100% natuurlijke bodylotion in een hygiënische pompverpakking. De Bijin bodylotion is ontwikkeld om de droge huid te herstellen, maar ook als je geen droge huid hebt, is de formule heerlijk luchtig en hydraterend voor je huid.

 

De Bijin body lotion kost € 35 en hij is hier online te bestellen.

 

Voor je gezicht maak je het helemaal af met de BB plus cream of met de CC cream. De BB en de CC cream hebben een SPF en bevatten verzorgende bestanddelen, zodat je huid er behalve een mooie kleur van krijgt er ook verzorging uit haalt.

 

Wanneer kies je voor de BB cream en wanneer kies je voor de CC cream? Wanneer je een licht getinte huid hebt, zoals Tatiana, kies je voor de BB cream. De BB cream is qua kleur net iets donkerder dan de CC cream en heeft een SPF 15. De BB cream zit in een pompflacon, hij kost € 39 en is hier online te bestellen.

 

De CC cream is geschikt voor de lichtere huid en juist omdat de CC cream voor de lichtere huid is, biedt deze crème een goede zon bescherming. De CC cream heeft namelijk een SPF 50. De CC cream kost ook € 39 en hij is hier te koop.

 

De trouwe volgers van Tatiana van Blog en Beauty weten dat ze na haar eerste Utsukusy review fan is geworden. Ze is nog net geen groupie.

 

Dus ja, Tatiana was natuurlijk nieuwsgierig naar wat Utsukusy nog meer te bieden heeft. Deze keer vertel ik jullie wat meer over de BB+ Cream en de Bijin Body Lotion. Hoe deze huidverzorgingsproducten haar bevallen, lees je hier op haar beauty blog

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.