Beauty Trade Special 2017 – Perstour

Beauty Trade Special 2017 – Perstour

3 Dagen lang vormde de beursvloer op Beauty Trade Special een grote bron van inspiratie door de aanwezigheid van vele vooraanstaande leveranciers en verrassende nieuwe merken uit de beautybranche. Beauty Trade special, hét kwalitatieve vakevent van en voor de professionele beautybranche.

Beauty Trade Special, het is een begrip onder de professionals in de beauty branche. Schoonheidsspecialistes zoeken op de beursvloer naar de nieuwste trends en producten om de beleving in hun salon voor hun klanten up to date te maken.

 

Leveranciers van de mooiste beauty producten staan in hun stand en er is gelegenheid genoeg om behandelingen te ondergaan om zelf te ervaren. Ook Utsukusy stond op Beauty Trade Special met haar nieuwste salonbehandelingen waarbij huidverbetering en wellness met elkaar hand in hand gaan. Onze nieuwe cosmeceuticals gooiden hoge ogen en we waren ook genomineerd tot het beste professional beauty product van het jaar met het Artificial Skin serum.

 

Het Artificial Skin serum is te koop in de webshop voor € 64. Ook de Artificial Skin creme is hier online te bestellen. Verslaafd aan deze heerlijke cosmeceuticals voor de droge huid? Dan koop je uiteraard de voordeligere Artificial Skin Beauty Box voor € 130. Deze bevat de Bijin facial cleanser cream, het Artificial Skin serum en de Artificial Skin creme. Je bespaart met de beauty box € 36 ten opzichte van losse aankoop van de producten.

 

Met Claudia van Beautytag hebben we een ontzettend fijne samenwerking, een gezicht wat we graag zien! Uiteraard nodigde we Claudia uit en mochten we haar in de Utsukusy stand verwelkomen.

 

Claudia was uitgenodigd op de laatste dag om aanwezig te zijn samen met andere bloggers en de pers voor een rondleiding over de beurs, waarbij de nadruk lag op producten die de prijs Beauty Product of the Year hebben gekregen. Claudia doet verslag van deze dag en haar beleving op de beursvloer. Lees verder

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.