By Joyce Elise Utsukusy Artificial Skin serum

By Joyce Elise Utsukusy Artificial Skin serum

Joyce heeft veel last van eczeem en ze heeft een extreem droge huid. "Wat ik er ook op smeer, mijn huid slurpt het op" zei ze toen we contact hadden. We stuurde haar het Artificial Skin serum toe, wat speciaal is ontwikkeld voor de droge huid die haar vocht niet kan vasthouden.

Wanneer je last hebt van een extreem droge huid waar je op kan smeren wat je wil, zonder dat de droogheid verdwijnt, is de kans groot dat je ook een verstoorde huidbarrière hebt, waardoor je het vocht in je huid moeilijk kan vasthouden.

 

Wanneer vocht verdampt waar je bij staat, kan je inderdaad van alles op je droge huid smeren zonder dat dit effect heeft. Maar hoe kom je dan van je droge huid af?

 

Na een gesprek met Joyce van ByJoyceElise, concludeerden wij dat haar huid niet alleen extreem droog is, maar ook erg gevoelig, dat ze last heeft van eczeem en dat ze een vochtarme huid heeft met een verstoorde huidbarrière.

 

De lezers die Joyce volgen, weten dat ze een chronische ziekte heeft: ze heeft een verlamde maag en verlamde darmen. Deze aandoening geeft niet alleen veel pijn, maar zorgt er ook voor dat ze voedingstoffen nauwelijks kan opnemen. Je huid is een orgaan. Het grootste orgaan zelfs wat je hebt.

 

Je lichaam stuurt voedingstoffen door naar je organen. Je belangrijkste organen worden als eerst gevoed, omdat je lichaam gericht is op (over)leven. Je huid wordt door je lichaam als minst belangrijke orgaan gezien en daarom stuurt je lichaam pas als allerlaatste voedingstoffen naar je huid toe.

 

Het Artificial Skin serum is speciaal ontwikkeld voor de droge huid en voor de vochtarme huid met een verstoorde huidbarrière. Het serum brengt een beschermend, maar ademend laagje aan, zodat de huid vocht weer vasthoudt en van binnenuit kan herstellen.

 

De huidproblemen die Joyce ervaart hebben uiteraard ook alles te maken met haar medische aandoening. Die kunnen we helaas niet voor haar genezen, maar voor haar huid kunnen we in ieder geval een hoop betekenen. Tenminste... dat denken wij!

 

Heeft het Joyce ook daadwerkelijk geholpen? Merkt ze verschil en kan ze na verloop van tijd ook minder van het product gebruiken? Oftewel, herstelt haar huidbarrière en houdt haar droge huid nu vocht vast? Dat lees je hier op haar blog.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.