Cyber Monday 2018

Cyber Monday 2018

Alléén vandaag nog, op Cyber Monday ontvang je kortingen van 20-60% op alle schoonheidsproducten van Utsukusy. Morgen is het voorbij en dan gaan we weer normaal doen voor een heel jaar.

De Black Friday sales was een succes. Vooral ook door vaste klanten werd er groot ingeslagen. Groot gelijk ook, want als je toch wel weet dat je verslaafd bent aan onze huidverzorgingsproducten is dat ene weekend in het jaar dat je een flinke korting krijgt op het salonmerk Utsukusy een goede deal.

 

Op Cyber Monday gaan we nog één dagje door, maar helaas is niet alles meer op voorraad. Sommige producten zijn uitverkocht.

Een product waar een ware run op is geweest is de Bijin facial cleanser cream (200ml). Onze populaire reinigingscrème. Niet verbazingwekkend, want als je deze reiniging eenmaal geprobeerd hebt, wil je nooit meer anders. We waren voorbereid, want we hebben ze groot ingekocht! Toch is het moment nu daar dat de allerlaatste tubes in de webshop staan. Voor deze aanbieding geldt: Op = op.

 

Ook de BB cream is uitverkocht en de CC cream zal er ongetwijfeld vandaag ook aan geloven. Gelukkig hebben we een nieuwe parel in het assortiment! De EE cream: Egalizing Effect. Net zo mooi vol van pigment en verzorgend als de BB cream en daarbij een goede bescherming voor de huid met een SPF 50.

 

Verder hebben we natuurlijk aan het eind van het jaar de Feestdagen aanbieding. Feestelijk verpakte beauty boxen met een enorm voordeel. Je korting ligt hierdoor, afhankelijk van de box, tussen de 40% en de 60%! Maar ook deze boxen zijn een limited edition, dus wacht niet te lang, voor je het weet zijn ze weg.

 

Wij maken er nog een leuke Cyber Monday van, nu gaan we weer even wat pakketten wegbrengen!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.