De proef van Utsukusy Dragon Blood enpitsu microneedling behandeling

De proef van Utsukusy Dragon Blood enpitsu microneedling behandeling

Op Beauty Trade Special in maart 2017 lanceerden we naast de Artificial Skin salonbehandeling, de Carboxderm en de Oxigen behandeling ook de Enpitsu Dermapen behandeling met de Fair Trade Dragon Blood lijn voor regeneratie van de huid.

Een aantal van onze vaste Beauty Bloggers bezochten ons op Beauty Trade Special.

 

Jeapiebel van Choosebeautiful kwam bij ons op de salontafel liggen om een Enpitsu Dermapen behandeling met de Dragon Blood lijn te ervaren. De Dragon Blood lijn is een Fair Trade lijn waarmee we een stuk regenwoud van boskap hebben kunnen voorkomen. Goed voor de huid en goed voor de natuur. Het beste uit twee werelden.

 

De Dragon Blood lijn werkt regenererend op de huid en heeft een mooie antirimpel werking. Het Dragon Blood serum kost € 54 voor 40ml en is hier te bestellen en de Dragon Blood creme kost € 80 voor 50ml en is hier online te koop.

De Dragon Blood beauty box is voordeliger. Voor de losse creme en het losse serum betaal je € 134, terwijl de Dragon Blood beauty box 10 flash ampullen bevat, het serum en de creme en de box € 120 kost. De Dragon Blood beauty box is hier online te bestellen.

 

Jeapiebel vertelt je hier op haar blog hoe de de Enpitsu Dermapen salonbehandeling ervaren heeft.

Lees je mee?

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.