De resultaten van de Utsukusy Bijin facial cleanser cream

De resultaten van de Utsukusy Bijin facial cleanser cream

Er wordt mij vaak genoeg gevraagd waarom ik nou specifiek met Utsukusy ben begonnen in Nederland en vandaag laat ik het aan jullie zien. De resultaten die je alleen al met de reiniging behaalt zijn verbluffend en ik wil nooit meer anders. Kijk je mee?

Een mooie huid begint echt met je dagelijkse reiniging. Onze huid wordt dagelijks blootgesteld aan allerlei factoren, luchtvervuiling, rook, verwarming, airconditioning en dan hebben we het nog niet eens aan de tientallen keren dat je onbewust met je handen aan je gezicht zit. Daarbij reinigt je huid zichzelf uiteraard ook, maar dat naar buiten gewerkte vuil vertaalt zich in mee-eters en puistjes wanneer je je huid niet goed reinigt.

 

Ik reinig iedere dag mijn huid met de Bijin facial cleanser cream. Ik neem maar een paar minuten de tijd om hem lekker in te masseren en onder de douche (of bij de wasbak) neem ik hem af met water en een doekje. Het is belangrijk om een doekje te gebruiken om de natuurlijke oliën waar het vuil uit mijn huid in is opgelost te verwijderen.

 

Maar één keer in de week neem ik echt de tijd. Dan masseer ik de Bijin facial cleanser cream lekker lang in terwijl ik lekker naar de radio luister of even tv kijk. Op vrijdag avond vind ik het heerlijk om naar een Netflix serie te kijken terwijl ik rustig de Bijin facial cleanser cream in masseer.

Hierdoor krijgt de Bijin facial cleanser cream rustig te tijd om te emulgeren zoals dat met een duur woord heet. Schilfers lossen op en ook het overmatig talg en je mee-eters lossen op. Hierdoor is de Bijin facial cleanser cream geschikt voor alle huidtypes, van de droge tot en met de vette huid. De Bijin facial cleanser cream reageert met je huid. De ene keer verandert hij in een olie op je huid en de andere keer blijft hij wit.

 

Vandaag masseerde ik de Bijin facial cleanser cream lekker lang in, maar voordat ik dit deed, maakte ik een foto van mezelf. Zonder filter uiteraard. Bam. Het ochtendgezicht, hier gaan we dan.

 

Vóór het gebruik van de Utsukusy Bijin facial cleanser cream 

 

De Bijin facial cleanser cream reinigt, verzacht, egaliseert de huid en geeft de huid een bijna Engelachtige gloed. Deze reinigingscrème opent de huid, zodat je de voedingsstoffen uit je masker, serum en creme daarna beter opneemt. En wat ik zelf ook geweldig vind aan deze reiniging, is dat hij meteen al de eerste antirimpel werking meegeeft. 

 

En hier zie je het resultaat op mijn huid, nadat ik de Bijin facial cleanser cream met warm water en een doekje heb afgehaald. Omdat ik het resultaat zelf bijna niet kan geloven, heb ik de foto wel 6x opnieuw genomen. Gewoon met mijn mobiele telefoon, zonder filter.

 

Ná het gebruik van de Utsukusy Bijin facial cleanser cream

 

 

En speciaal voor jullie zet ik de foto's nog een keertje naast elkaar, zodat je het verschil echt goed kan zien. Links is vóór het gebruik van de Bijin facial cleanser cream en rechts is na het gebruik van de Bijin facial cleanser cream.

 

De resultaten van de Utsukusy Bijin facial cleanser cream naast elkaar

 

Nu begrijp je natuurlijk ook waarom deze reinigingscrème één van onze bestsellers is. Als je hem eenmaal gaat gebruiken, kom je er voor terug. 

 

En mijn leeftijd? Kan je hem raden? Ik ben 40. Maar ik voel me geen 40 en ik wil er al helemaal niet als 40 uitzien!

 

De Bijin facial cleanser cream is te koop in 2 formaten: de probeer of vakantietube van 50ml. Deze kost € 22 en is hier te bestellen. En de salon verpakking van 200ml, deze is in verhouding een stuk voordeliger: € 49 en hij is hier te bestellen. Ik koop altijd de grote tube, want dit product is niet weg te denken uit mijn dagelijkse beauty routine.

 

 

Utsukusy Bijin facial cleanser cream

 

Gesponsord? Nee. Ik koop deze reinigingscrème al zolang als ik me kan heugen, want hij hielp mij meer dan 10 jaar geleden van mijn hardnekkige puistjes af.

 

Groetjes Ilona

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.