Dragon Blood beauty box

Dragon Blood beauty box

Weten jullie wat Sangre de Dragón (Dragon Blood) is en wat het voor je huid doet? Er is zoveel moois te vertellen over de werking van deze hars op je huid.

Dragon Blood is een hars van de Croton lechleri ​​boom, oorspronkelijk uit het Amazonewoud. In de volksmond heet deze boom de Dragon Blood boom, wegens de geschubde stam en de bloed rode hars. Deze hars heelt wonden van de bast van de boom. Dragon Blood heeft hetzelfde effect op de huid. Het is een regenererende hars, waar Utsukusy de mooie Dragon Blood lijn van maakt. 

 

De producten uit de Dragon Blood lijn dragen niet alleen bij aan een mooie huid, maar ook aan een betere wereld. Doordat Utsukusy de hars van de Dragon Blood boom mag oogsten in het Amazonewoud, zijn deze bomen, die voor boskap op de agenda stonden, gered. Daarbij heeft Utsukusy ervoor gezorgd dat de bomen verantwoord gemolken worden, zodat de bomen niet overmatig gebruikt worden en ziek worden of afsterven. Ook heeft Utsukusy bedongen dat er in de regio niet met pesticiden gewerkt mag worden om de lokale flora en fauna gezond te houden.

 

De Utsukusy Dragon Blood lijn is Fair Trade en draagt bij aan een bloeiende gemeenschap in de regio.

 

De Dragon Blood lijn valt onder de cosmeceuticals, de zogeheten medische cosmetica die bijdragen aan huidverbetering. Dragon Blood ondersteunt en versnelt het regeneratie proces van de huid en is daarom effectief tegen rimpels, huidirritatie en een dunner wordende huid. De producten voelen zijdezacht aan op de huid en het Dragon Blood serum heeft een rimpelvuller.

 

De Utsukusy Dragon Blood lijn bestaat uit het Dragon Blood serum, de Dragon Blood creme en de Dragon Blood beauty box.

Los kost het Dragon Blood serum € 54 en is hier online te bestellen.

De Dragon Blood creme kost € 78 en je bestelt hem hier online.

De voordelige Dragon Blood beauty box bevat het serum, de Dragon Blood creme en 10 Dragon Blood flash ampullen. De beauty box kost € 130 en is hier online te bestellen. Je bespaart € 2 in totaal ten opzichte van de losse aankoop van het serum en de creme, en je ontvangt de 10 Dragon Blood flash ampullen gratis in de box.

 

Deze keer testte Babs de Dragon Blood Beauty box. Ze wist nog niet wat Sangre de Dragón (Dragon Blood) was en wat het voor je huid doet, maar nu wel, lees maar snel verder!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.