Een dorslesser nodig?

  • Geplaatst op
  • Door Ilona
  • 0
Een dorslesser nodig?

Heeft je huid een dorstlesser nodig? Dat het huideigen hyaluronzuur goed is voor de huid, weten we inmiddels allemaal. Hyaluronzuur houdt vocht vast en naarmate je ouder wordt, heb je minder hyaluronzuur in je huid. Utsuskusy ontwikkelde het Hialuronic masker.

Heeft je huid een dorstlesser nodig? Dat het huideigen hyaluronzuur goed is voor de huid, weten we inmiddels allemaal. Hyaluronzuur houdt vocht vast en naarmate je ouder wordt, heb je minder hyaluronzuur in je huid. Utsuskusy ontwikkelde het Hialuronic masker. Een ware dorstlesser voor je huid, die doordringt in verschillende huidlagen.

Hyaluronzuur bestaat in verschillende molecuul groottes. Hoe kleiner de moleculen, hoe makkelijker het in de huid dringt, maar hoe sneller het ook weer afgebroken wordt. 

De laboratoria van Utsukusy hebben het stevige cross-linked hyaluronzuur nu zo klein gekregen dat deze in de huid kan trekken en daar ook langdurig blijft zitten.

Het Hialuronic masker bevat verschillende grootte hyaluronzuur om meerdere huidlagen te hydrateren en om een langdurig resultaat te leveren. De huid is zacht, gevoed en weer vol na het gebruik van het masker. Het Hialuronic masker heeft een frisse gel structuur en is hierdoor geschikt voor alle huidtypen die wat vocht en volume kunnen gebruiken. Doordat de gel niet vet is, is het de ideale verzorging voor jong en oud. 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.