Een wereld behandeling bij Utsukusy Schoonheidssalon in Scheveningen

Een wereld behandeling bij Utsukusy Schoonheidssalon in Scheveningen

In de KeeK op de week had ik een sneak peak gegeven van mijn bezoek aan Utsukusy. Smullen was dat, hé? Laten wij beginnen bij het begin…

Ik was door Ilona en Ellen uitgenodigd om naar de salon en winkel in Scheveningen te komen en dat laat Babs zich geen 2 keer zeggen. Scheveningen ligt niet om de hoek, maar de zee wil ik 1 keer per jaar zien en “live” ervaren waar Utsukusy voor staat, dat wilde ik voor geen goud missen. Deze massage zoveel indruk op mij heeft gemaakt, ik ga jullie er alles over vertellen!

In de KeeK op de week had ik een sneak peak gegeven van mijn bezoek aan Utsukusy. Smullen was dat, hé? Laten wij beginnen bij het begin…

Ik was door Ilona en Ellen uitgenodigd om naar de salon en winkel in Scheveningen te komen en dat laat Babs zich geen 2 keer zeggen. Scheveningen ligt niet om de hoek, maar de zee wil ik 1 keer per jaar zien en “live” ervaren waar Utsukusy voor staat,  dat wilde ik voor geen goud  missen. Deze massage zoveel indruk op mij heeft gemaakt, ik ga jullie er alles over vertellen! Lees verder

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.