Favorieten Augustus 2016

Favorieten Augustus 2016

Ah, de Utsukusy Platinum Creme staat deze maand tussen de favoriete producten van beauty blogger Hilde! Daar zijn we toch iedere keer trots op!

Het is altijd een hele eer om tussen de favoriete producten van beauty bloggers te mogen staan, vooral ook omdat zij letterlijk het ene na het andere product uitproberen en er bijzonder veel verschillende merken de revue passeren.

 

Veel beauty bloggers leren via hun blog voor hun nieuwe merken kennen en om als bloggers favoriet uitgeroepen te worden is om die reden al een hele prestatie.

 

Deze maand in de favorieten van Hilde: De Utsukusy Platinum creme. De Platinum crème bevat aloë vera, plantaardig collageen en allantoïne. Revitaliseert de huid en verbetert de huidstructuur, werkzaam tegen pigmentvlekken en andere oneffenheden in de huid. De Platinum creme kost € 68 en je bestelt hem hier online.

 

Mijn magische Harry Potter Snaai, noemde Hilde onze Platinum creme. Altijd leuk om bij de favorieten producten van beauty bloggers te staan. Nieuwsgierig welke producten deze maand favoriet waren bij Hilde? Bekijk meer favorieten.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.