Getest: Een behandeling tegen pigmentvlekken bij niHna in Drachten

Getest: Een behandeling tegen pigmentvlekken bij niHna in Drachten

Pigmentvlekken. Ze zijn hardnekkig en het is een veelgehoorde klacht. Het vervelende is ook nog eens dat pigmentvlekken vaak ontstaan uit zon beschadiging die jaren eerder heeft plaatsgevonden. Opeens vormen de pigmentvlekken zich en dan is het te laat. Of niet?

De anonieme blogger Northflix gaat vandaag speciaal voor jullie met het voorhoofd bloot. Dat vind ze spannend, want afgezien van een stukje hand op de foto wanneer ze een biertje vasthoudt, zie je nooit een foto van haar online verschijnen.

 

Maar Northflix heeft al jaren last van pigmentvlekken en hoe langer hoe meer ging dit haar tegenstaan. Toen ze de foto's zag van de resultaten van de pigmentvlekken behandeling die ik zelf aan het doen ben (Ilona, foto's en blog zullen volgen!) ging het bij haar kriebelen. Want ja, alleen al het lichter maken van de pigmentvlekken die ze heeft zou zeer welkom zijn.

 

Toch was er een drempel: sommige mensen houden helemaal niet van naar de schoonheidsspecialiste gaan. Één van de klachten of bezwaren die wij horen is dat je huid gereinigd wordt en dat er dan een masker aangebracht wordt en je alleen gelaten wordt. Soms gaat de schoonheidsspecialiste al handdoeken wegbrengen, een wasje doen, of nog erger... roken en daarna met naar rook ruikende vingers het masker er af halen.

 

Bij Utsukusy salonbehandelingen werken we met cosmeceuticals om de huid diepgaand te verbeteren, maar verliezen we nooit het wellness aspect uit het oog. Terwijl jij lekker met je masker op ligt, krijg je, afhankelijk van wat je boekt: 1 of 1,5 uur, een nek- en schouder massage of een full body massage. Je komt immers om te ontspannen, om gepamperd te worden én om een stralend resultaat te krijgen.

 

Northflix bezocht NiHna centrum voor schoonheid in Drachten, en er was een klik. Ze voelde zich gemakkelijk en besloot een pigmentvlekken kuur te boeken. Deze bestaat uit 5 tot 6 behandelingen. Vandaag vertelt ze op haar blog over haar ervaring bij NiHna centrum voor schoonheid én laat ze alvast het resultaat van de allereerste behandeling zien. Lees je mee?

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.