KeeK op de Week 11- Allerhande testproducten en Art

KeeK op de Week 11- Allerhande testproducten en Art

11 februari was ik jarig, 11 maart ging mijn verjaardagsprijs eruit. Vrijdag weer iemand blij gemaakt. Dit is eigenlijk ook zo leuk aan bloggen. Cadeautjes weggeven. Aan de andere kant krijg ik ook veel cadeautjes. Ter review aangeboden, maar ik zie gewoon alles als een cadeau. Benieuwd wat ik zoal aan het testen ben en hoe mijn week was?

11 februari was ik jarig, 11 maart ging mijn verjaardagsprijs eruit. Vrijdag weer iemand blij gemaakt. Dit is eigenlijk ook zo leuk aan bloggen. Cadeautjes weggeven. Aan de andere kant krijg ik ook veel cadeautjes. Ter review aangeboden, maar ik zie gewoon alles als een cadeau. Benieuwd wat ik zoal aan het testen ben en hoe mijn week was?

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.