KeeK op de Week 33- Zen, Zeevruchten en zielige Marie

KeeK op de Week 33- Zen, Zeevruchten en zielige Marie

Deze week ben ik naar Ilona en Ellen geweest. Does that ring a bell? La Caldera? Utsukusy? Yep, ik ben naar Scheveningen geweest. Wel jammer dat het weer niet meewerkte, ik had nog graag naar het strand willen gaan. Maar ik heb zo een geweldige massage gehad… De zee was ik totaal vergeten! De Zee werd Zennnn…

Deze week ben ik naar Ilona en Ellen geweest. Does that ring a bell?  La Caldera? Utsukusy? Yep, ik ben naar  Scheveningen geweest. Wel jammer dat het weer niet meewerkte, ik had nog graag naar het strand willen gaan. Maar ik heb zo een geweldige massage gehad… De zee was ik totaal vergeten! De Zee werd Zennnn…

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.