La Grande Finale: dit zijn mijn favorieten van 2016!

La Grande Finale: dit zijn mijn favorieten van 2016!

Natasja liet iedere maand haar favorieten van de maand zien. Een overzicht maken van haar favorieten van het hele jaar is geen makkelijke opgave. Maar ze is er uit en Utsukusy is trots om niet met één, maar met maar liefst twéé huidverzorgingsproducten in de favorieten van het jaar te staan!

Waar moet je als beauty blogger beginnen om een lijst op te stellen van je favoriete producten van het hele jaar? Natasja probeert ontzettend veel verschillende huidverzorgingsproducten en make-up uit voor haar blog.

 

Iedere maand laat ze zien welke producten er tot haar favorieten producten van de maand behoren. Dat is al best een klus, laat staat om de favoriete producten van het jaar te laten zien.

 

Voor ieder merk is het natuurlijk een grote eer om in de lijst van favorieten producten van beauty bloggers te komen. Utsukusy is iedere keer weer blij om in de favorieten van de maand te mogen staan. Om dan ook maar liefst met twee huidverzorgingsproducten in het favorieten lijstje van het hele jaar te mogen staan, is echt de kers op de taart!

 

Gelukkig had ze daar een tactiek voor: Natasja is maand voor maand door Beautyspots gescrold. Ieder product waarvan zij van binnen een blij gevoel kreeg, ging op "De Lijst".

 

Zie hier het resultaat! De favoriete producten van Beauty blogger Natasja in een mooi overzicht: dit zijn haar áller-, áller-, állerfavorietste producten van afgelopen jaar. Wil je weten met welke huidverzorgingsproducten Utsukusy in de lijst staat? Dat lees je hier!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.