Mascara een oog make-up remover

Mascara een oog make-up remover

Onlangs won Annette bij Northflix de Bijin facial cleanser cream en het hyaluronzuur vlies masker. We waren al met elkaar in contact en we stuurden Annette ook de mascara en de oog make-up reiniger. Vandaag laat ze jullie weten hoe deze producten haar bevallen zijn.

Onze mascara is er een, die niet alleen een mooie diep zwarte kleur aan je wimper geeft, maar die tegelijkertijd je wimpers verzorgt, hydrateert, verlengt en versterkt. Er is niets vervelender dan brosse en brekende of uitvallende wimpers.

 

Utsukusy is primair een merk voor de combinatie van huidverbetering en verzorging en van onze mascara kan je dan ook niets anders verwachten. Onze mascara is naast een mascara namelijk ook een verzorgend wimper masker. Gecombineerd met het Hitome Wimper groei serum, krijg je volle, krullende en stevige wimpers. De mascara bevat onder andere hyaluronzuur om je wimpers zacht en soepel te maken. De mascara kost € 21,50 en is hier online te bestellen.

 

Het Hitome wimper groei serum kost € 32,50 en je koopt hem hier online.

 

En wat je aan make-up aanbrengt, moet er natuurlijk ook weer af. Met de Sho make-up reiniger vliegt je oog make-up er af. Zonder boenen, zodat je wimpers en de gevoelige huid rond je ogen bespaard blijft. De Sho make-up reiniger bevat daarbij antioxidanten om je huid naast een reiniging meteen de eerste verzorging mee te geven. De Sho make-up reiniger kost € 9 en is hier online te bestellen.

 

Vandaag vertelt Annette jullie hoe de mascara en de Sho oog make-up reiniger bevallen zijn. Lees verder

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.