Mijn 5 favoriete beauty producten van augustus

Mijn 5 favoriete beauty producten van augustus

Augustus? Ja, ik loop hopeloos achter. Volgens mij heb ik een ver verleden ooit een post gemaakt met mijn favoriete producten en raar, ik deed dat plots niet meer. Ik heb veel te veel favorieten om mij heen liggen en ik vind kiezen altijd zo moeilijk. Maar ik heb mijzelf streng toegesproken en toch een keuze gemaakt… daarrrr komen ze!

Augustus? Ja, ik loop hopeloos achter. Volgens mij heb ik een ver verleden ooit een post gemaakt met mijn favoriete producten en raar, ik deed dat plots niet meer. Ik heb veel te veel favorieten om mij heen liggen en ik vind kiezen altijd zo moeilijk. Maar ik heb mijzelf streng toegesproken en toch een keuze gemaakt… daarrrr komen ze!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.