Mijn gezichtsverzorgingsroutine – zomer 2017

Mijn gezichtsverzorgingsroutine – zomer 2017

Natasja van Beautyspots test voor haar beauty blog aardig wat huidverzorgingsproducten. Haar dagelijkse beauty routine wisselt daarmee met regelmaat. Vandaag laat ze haar gezichtsverzorgingsroutine van de zomer 2017 zien.

Natasja's gezichtsverzorgingsroutine bevalt bevalt haar op dit moment ontzettend goed. Ze heeft in deze blog alle producten die ze deze zomer dagelijks gebruikt uitgelicht in een artikel over haar persoonlijke beauty routine.

 

Voor de nacht gebruikt ze de Resilience creme van Utsukusy. Dat is de creme in dat mooie zilveren bolletje. De Resilience creme geeft de voedingstoffen geleidelijk af tot in de celkern en deze creme heeft een antirimpel werking én een verstevigend effect op de huid.

 

De Resilience lijn is uitgebracht na 10 jaar lang dierproefvrij onderzoek en is niet voor niets al meteen één van de best verkochte crèmes van Utsukusy. De Resilience creme kost € 80 voor 50ml en je bestelt de Resilience creme hier online.

 

Wanneer je een beauty box koopt ontvang je altijd één product gratis in de box, dus het bestellen van een beauty box kan zeker de moeite waard zijn. De Resilience beauty box bevat een cleansing foam, het Resilience serum en de Resilience creme en kost € 130. De Resilience beauty box bestel je hier online.

 

Natasja heeft behoefte aan wat nieuwe stevigheid van de huid en tot nu toe is ze altijd erg tevreden over de werking van Utsukusy crèmes wat huidversteviging betreft. Weten welke huidverzoringsproducten Natasja gebruikt en hoe ze bevallen? Dat lees je hier op haar blog.

Reacties

  1. Sofie Sofie

    Ik ben al jaren fan van Utsukusy en ik vind het altijd leuk om de neiuwe producten te proberen. De Resilience lijn vond ik, ook voor Utsukusy best aan de prijzige kant maar ik weet dat bij dit merk de prijzen wel in overeenstemming zijn met het effect. Ik heb de box en de producten zijn zalig! Mijn huid is ook steviger geworden van deze creme. En hij ruikt een beetje naar appeltjes. Heel fijn!

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.