New: Utsukusy Artificial Skin Serum!

New: Utsukusy Artificial Skin Serum!

Jolanda heeft al vaker producten van Utsukusy getest en tot nu toe altijd met een goed resultaat. Vandaag vertelt ze je van alles over het nieuwste Artificial Skin serum.

Het was voor ons een feestje om met het Artificial Skin serum genomineerd te worden voor het beste professionele beauty product van het jaar 2017.

 

Daarbij zijn we ook altijd enorm trots wanneer onze producten als blogger favoriet worden genomineerd. Zo ook vandaag op de blog van Jolanda.

 

Het Artificial Skin serum is een intelligente combinatie tussen ingrediënten met een hoog en een laag moleculair gewicht. In gewone taal betekent dit dat de voedingstoffen tot in de celkern vervoerd worden en er tegelijkertijd een ademend bescherm laagje op de huid gevormd wordt. De huid wordt hierdoor diep gehydrateerd en houdt haar vocht beter vast.

 

Het Artificial Skin serum kost € 64 en is hier online te bestellen. Liever het serum gratis? Bestel dan de voordeligere Artificial Skin beauty box.

 

Afgelopen maart introduceerde Utsukusy, na maar liefst 10 jaar lang dierproefvrij onderzoek te hebben gedaan, hun nieuwste product: het Utsukusy Articifial Skin Serum! Wat Jolanda er van vindt, lees je hier op haar blog.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.