O2 Bubbel masker

O2 Bubbel masker

Op de vakbeurs Beauty Trade Special lanceerden wij ons nieuwe O2 Bubbel masker! Een heerlijk schuimend masker met zuurstof activator, kaolin, draken bloed, haver en katoen extract.

Het O2 bubbel masker is een heerlijke detox voor de huid. Geeft de huid een dieptereiniging en een oppepper. Herstelt de vochtbalans in de huid, vooral wanneer de huid iets beschadigd is.

 

De zuurstof acitvator zorgt voor de bubbels die zacht kriebelen, waardoor je huid actief zuurstof en de voedingstoffen gaan opnemen. Kaolin is Chinese witte klei en werkt kalmerend en zuiverend op de huid. Het draken bloed is een regenerator voor de huid, de beschadigde huid barrière wordt hersteld. Haver verzacht, verstevigt en hydrateert de huid tot in de diepere lagen en het katoen extract kalmeert en verzorgt.

Utsukusy O2 Bubbel masker

 

Je brengt het O2 Bubbel masker aan op een schone huid. Na het aanbrengen begint het masker licht te bubbelen. Laat het masker ongeveer 5 minuten bubbelen. Hierna maak je de vingertoppen nat en masseer je het masker over je gezicht. Je voelt dat het masker iets kleverig wordt, hierdoor krijgt de huid een dieptereiniging en een detox. Afvalstoffen worden opgezogen en afgevoerd. Maak de vingertoppen tussendoor steeds weer een beetje nat om je gezicht naar behoefte te masseren. Tot slot neem je het masker af met een washandje en lauw water. Wij kunnen de Dragon Blood lijn hierna als verzorging aanraden.

Utsukusy O2 Bubbel masker met drakenbloed

 

Het O2 Bubbel masker is nu ter introductie online te bestellen voor € 56 (normaal € 64).

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.