Opgemaakt en favorieten van juni

Opgemaakt en favorieten van juni

Bloggers maken iedere maand verschillende producten op, dit kunnen verzorgingsproducten zijn of make-up producten. Vandaag laat Astrid jullie haar opgemaakte producten zien van afgelopen maand en laat ze zien welke producten deze maand tot haar favorieten behoorde.

Het is altijd weer een grote eer om op het favorieten lijstje van een blogger te staan met een product. Niet in de laatste plaats omdat beauty bloggers ontzettend veel producten en merken uitproberen en het alleen daardoor al moeilijk is om met kop en schouders boven het maaiveld uit te komen.

 

Toch is onze Bijin facial cleanser cream al door meerdere beauty bloggers tot absolute favoriete gezichtsreiniger uitgeroepen. De Bijin reinigingscrème is dan ook niet voor niets hét reinigingsproduct waar we iedere Utsukusy salonbehandeling mee beginnen. Het effect van deze reiniging is direct zichtbaar op de huid en niet alleen onder beauty bloggers, maar ook onder onze salonbezoekers en klanten in de webshop is de Bijin facial cleanser cream favoriet.

Je vindt de Bijin facial cleanser cream onder Reiniging in de webshop.

 

De favoriete producten van Astrid van de afgelopen maand zijn hieronder weergegeven. Bij sommige producten kan je ook weer op de titel klikken, dan kom je terecht bij een review over het betreffende product. Lees verder

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.