Product lancering voor schoonheidssalons op 5 november 2017

Product lancering voor schoonheidssalons op 5 november 2017

Op zondag 5 november 2017 organiseren wij weer een product lancering voor schoonheidssalons! We presenteren onze nieuwe cosmeceuticals die geschikt zijn voor de Enpitsu Dermapen salonbehandeling.

Utsukusy lanceert ieder jaar nieuwe salonbehandelingen met bijbehorende producten voor thuisgebruik, zodat jouw klanten optimaal resultaat bereiken.

 

Op zondag 5 november 2017, lanceren we nieuwe cosmeceuticals uit de Utsukusy Medical lijn! We presenteren onder andere de nieuwe Age Killer salonbehandeling en de nieuwe Age Killing lijn voor thuisgebruik.

 

De Age Killer dermapen behandeling is als een alternatief voor botuline injecties. Het Age Killer serum 5.0 serum bevat onder andere Synake en Argireline.

 

 Age Killer serum 5.0 Utsukusy Enpitsu Dermapen antirimpel salonbehandeling

 

Synake is het ingrediënt wat zorgt voor ontspanning in de huid. Een gezicht met expressie is mooi, maar wanneer je overmatig fronst, zorgt dit voor lokale en diepere expressie lijnen. Synake is een tripeptide en zorg ervoor dat je spieren minder stevig aantrekken, waardoor rimpels en expressielijnen verminderen.

 

Argireline is het nieuwste innovatieve ingrediënt en is een alternatief voor Botulinum Toxin type A. Argireline zorgt ervoor ervoor dat je het natuurlijke proteïne wat je aanmaakt door fronsen, en waardoor rimpels en lijntjes dieper worden, niet meer goed opneemt, zodat je rimpels en lijnen minder diep worden en gaan ontspannen. Hierdoor werkt Argireline zowel preventief op het vormen van nieuwe rimpels als ontspannend op bestaande rimpels.

 

Voor thuisgebruik presenteren wij de Age Killing serum box en de Age Killing beauty box met serums en de Age Killing crème.

 

Age Killing beauty box, serum en creme, Utsukusy

En er is méér.... een mooi collageen ampul op basis van algen. Voor een stevige en volle huid.

 

Utsukusy Serum 5.0 Collageen op basis van algen geschikt voor microneedling behandelingen

 

Naast deze nieuwe salonbehandelingen introduceren wij nog een aantal andere mooie cosmeceuticals. We laten het jullie graag zien op zondag 5 november. De product lancering vindt plaats van 18.30-22.00 uur in het pand van La Caldera/Utsukusy Nederland, Keizerstraat 112 in Scheveningen. De productlancering is bedoeld voor schoonheidsspecialisten en deelname is op basis van aanmelding. Ben jij een beauty professional en wil je graag bij onze product lancering aanwezig zijn? Meld je dan aan op [email protected]

 

We zien je graag!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.