Resilience Beauty Box + Artificial Skin Serum

Resilience Beauty Box + Artificial Skin Serum

De Resilience lijn bevat Medical Cosmetic Drones: ingekapselde voedingstoffen die de voedingstoffen geleidelijk tot in de celkern vervoeren. Het resultaat is een stevige en goed gehydrateerde huid. Tatiana test de Resilience beauty box voor je uit.

De Resilience lijn heeft een geschiedenis van maar liefst 10 jaar dierproefvrij onderzoek achter zich staan. De voedingstoffen in deze huidverzorgingsproducten zijn ingekapseld en geven de voedingstoffen gedurende de hele dag geleidelijk af aan de huid.

 

Zo neemt je huid steeds een deel van de voedingstoffen op en de Resilience lijn is in staat de voedingstoffen tot in de celkern te vervoeren.

 

Het resultaat is een goed gevoede en gehydrateerde huid die haar stevigheid weer terug vindt. Vooral wanneer je last hebt van een dunner wordende huid en een huid die slapper begint te worden, is de Resilience beauty box een uitvinding!

 

De Resilience lijn valt onder de zogeheten cosmeceuticals, cosmetica met een medisch tintje voor diepgaande huidverbetering. De Resilience lijn is dan ook van de Utsukusy Medical afdeling. De Resilience beauty box zijn de producten die je thuis gebruik en bestel je met groot gemak vanuit je luie stoel in de webshop, of je koopt ze bij je Utsukusy salon waar je de huidverstevigende microneedling kuur boekt, waarbij de producten uit de Resilience lijn worden gebruikt.

 

De huidverzorgingsproducten uit de Resilience lijn die je in de webshop kan bestellen zijn:

 

De Resilience cleansing foam. Een zachte, reinigende schuim die je gemakkelijk onder de douche gebruikt. Hij is PH neutraal, dus super zacht voor de huid. De Resilience cleansing foam kost € 32 voor 200ml en is hier online te bestellen.

 

Het Resilience verstevigende serum met een tensor actie. Je voelt meteen dat de huid van je hals en gezicht strakker wordt. Het serum kost € 56 voor 35ml en is hier online te bestellen.

 

De Resilience creme. Ingekapselde actieve ingrediënten gericht op specifieke cellen gaan door hun membraan en dringen de celkern binnen. Omdat de werkzame stoffen ingekapseld zitten in een capsule, is de Resilience lijn in staat de actieve ingrediënten stabiel te houden en deze tot in de celkern van de huid af te leveren. De creme kost € 80 voor 50ml en is hier online te bestellen.

 

Bij aankoop van een beauty box, ontvang je altijd voordeel. De voordelige Resilience beauty box kost € 130 en bevat de cleansing foam, het Resilience serum en de bijpassende creme. Voor de 3 losse producten betaal je in totaal € 168, koop je de Resilience beauty box, dan bespaar je dus € 38. De Resilience huidverstevigende beauty box is hier online te bestellen.

 

We hebben een ontzettend fijne samenwerking met Tatiana van Blog & Beauty en toen we vroegen of zij als allereerste blogger de Resilience beauty box wilde testen, had ze daar wel oren naar. Ze combineert de Resilience huidverzorgingsproducten met het Artificial Skin serum om haar huid diep gehydrateerd te krijgen voor het koude seizoen. Wat Tatiana van onze nieuwe huidverzorgingsproducten vindt, lees je op haar blog. Lees de blog van Tatiana hier.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.