Review- Utsukusy Artificial Skin

Review- Utsukusy Artificial Skin

Toen Babs op de Beauty Trade special beurs was, kreeg ze het Artificial Skin serum van Utsukusy mee. Het Artificial Skin serum was uit 40 inzendingen genomineerd voor Professional Beauty Product of the Year op de vakbeurs Beauty Trade Special.

Ieder jaar brengt Utsukusy nieuwe salonbehandelingen, cosmetica en cosmeceuticals uit. In maart 2017 lanceerde Utsukusy de nieuwe Artificial Skin salonbehandeling.

 

De producten die in de webshop te koop zijn die bij de Artificial Skin salonbehandeling horen is het Artificial Skin serum, de Artificial Skin creme en de Artificial Skin beauty box.

 

De Artificial Skin lijn is ontwikkeld voor de droge huid en deze lijn geeft de huid een detox, hydrateert diep en beschermt de huid tegen ongewenste invloeden van buitenaf. Na ruim 10 jaar dierproefvrij onderzoek, lanceert Utsukusy deze innovatieve cosmeceuticals. Nu vanuit je luie stoel te bestellen!

 

Babs is een crash test dummy voor beauty, zegt ze zelf en ze was natuurlijk hartstikke benieuwd naar de modernste anti- aging methode die er te vinden is. Ze probeerde het Artificial Skin serum uit. Lees je mee?

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.