Review: Utsukusy Bijin Facial cleanser cream van Utsukusy

Review: Utsukusy Bijin Facial cleanser cream van Utsukusy

De Utsukusy Bijin Facial cleanser cream. De bestseller als het gaat om het reinigen van de huid.

De Bijin facial cleanser cream is een reinigende creme.

 

De Bijin facial cleanser cream is het eerste product waarmee Utsukusy ooit op de markt kwam en vandaag de dag begint nog steeds iedere salonbehandeling met het reinigen van het gezicht met de Bijin facial cleanser cream.

 

In de webshop is de Bijin reinigingscrème ook één van de meest verkochte artikelen en niet zonder reden. De Bijin facial cleanser cream is te koop in twee verschillende formaten. De kleine tube wordt vaak gekocht door mensen die hem voor het eerst gaan proberen of door vaste klanten die graag een tube mee op reis willen nemen of hem in hun sporttas doen. De tube van 50 ml kost € 22 en je bestelt de Bijin reinigingscrème hier online.

 

De salonverpakking van 200ml is op verzoek van onze klanten ook in de winkel en webshop te koop. Deze tube is qua prijs een stuk voordeliger, en is om deze reden dan ook de meest verkochte tube reinigingscrème. De Bijin facial cleanser cream salonverpakking van 200ml kost € 49,00 en je bestelt hem hier online.

 

Jeapiebel heeft een gevoelige huid die snel reageert met onrustige plekken en acne. Ze probeerde de Bijin facial cleanser cream uit en deelt haar ervaring met je op haar blog. Lees je mee?

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.