Review: Utsukusy Citrus Homeopatique Vitamine C masker

Review: Utsukusy Citrus Homeopatique Vitamine C masker

Northflix is natuurlijk wel een bekende blogger bij jullie. Ze volgt niet alleen de Utsukusy dermapen pigmentvlekken kuur bij NiHna centrum voor Schoonheid in Drachten, maar ze testte in de tussentijd ook het Utsukusy Vitamine C gezichtsmasker uit.

Vitamine C is een krachtig antioxidant voor de huid. Vitamine C stimuleert huidherstel en is bijvoorbeeld ontzettend goed om te gebruiken wanneer je huid beschadigd is geraakt of verbrand is door de zon.

 

Ook na een salonbehandeling waarbij er met een fruitzuren of peeling is gewerkt, ondersteunt vitamine C het huidherstel.

 

De Citrus Homeopatique salonbehandeling is de Vitamine C behandeling. Deze wordt ingezet tegen rimpels, tegen huidverslapping, tegen een grauwe huid, bij pigmentvlekken en tegen een dunner wordende huid.

 

Voor thuisgebruik hebben wij de Citrus Homeopatique lijn. De Vitamine C creme kost € 60 en is hier online te bestellen.

 

Het vitamine C serum voor diep huidherstel kost € 70 en je bestelt hem hier online.

 

Ga je voor voordeel en complete huidverzorging? Kies dan voor de Citrus Homeopatique beauty box. Deze mooie box bevat het Vitamine C serum, de Vitamine C creme én 10 flash ampullen, waarvan 5 Oxigen en 5 Vitamine ampullen. Deze voordelige box kost € 100 en is hier online te bestellen.

 

Het Vitamine C salonmasker is ook te koop in onze webshop. Je krijgt een lekker grote tube van 200ml, hij kost € 65 en je bestelt hem hier.

 

Northflix is gek op maskers, dus toen ze het Vitamine C masker mocht testen, zei ze daar geen nee tegen! Eerder testte ze het Renkon masker.

 

Maar hoe bevalt het Vitamine C masker haar? Dat lees je hier op haar blog.

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.