Review Utsukusy Dragon Blood creme

Review Utsukusy Dragon Blood creme

De Utsukusy Dragon Blood creme is ook een nieuw pareltje in het assortiment. Jeapiebel nam plaats voor de Dragon Blood Enpitsu Dermapen salonbehandeling en thuis testte ze de Dragon Blood creme uit.

Dragon Blood is een rode hars, afkomstig van een tropische boom. Het hars geneest de boomstam wanneer hier een kras in gemaakt wordt en Dragon Blood heeft dezelfde genezende werking op de huid. Dragon Blood is ideaal voor regeneratie van de huid. Een oudere en beschadigde huid knapt er enorm van op.

 

Nu denk je: ja maar als Utsukusy hars uit deze bomen haalt sterven ze! Gelukkig niet! Met het lanceren van onze Dragon Blood huidverzorgingsproducten, dragen we een steentje bij aan het behoud van het tropische regenwoud. De bomen worden onder streng toezicht gemolken, op dusdanige wijze dat de bomen niet sterven. Daarnaast houden we in de gaten dat er in het gebied niet met pesticiden wordt gewerkt en de Dragen Blood huidverzorgingsproducten van Utsukusy zijn Fair Trade. 

 

De bomen die gemolken worden om het Dragon Blood serum, de Dragon Blood creme en de Dragon Blood beauty box te maken zijn gered van boskap. Zo dragen wij bij aan een betere wereld: behoud van het regenwoud en een eerlijk salaris voor de boeren.

 

Het losse Dragon Blood serum kost € 54.

De losse Dragon Blood creme kost € 78.

De Dragon Blood beauty box kost € 120 en bevat het Dragon Blood serum, de Dragon Blood creme en 10 flash ampullen voor de beschadigde huid van 2ml per stuk. Je bespaart € 12 ten opzichte van aankoop van het losse serum en de losse creme en ontvangt gratis 10 Dragon Blood flash ampullen.

 

Jeapiebel testte de zachte Dragon Blood creme en in deze review vertelt ze je wat ze ervan vindt. Lees verder

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.