Review: Utsukusy Onsen de Dogo thermaal water spray

Review: Utsukusy Onsen de Dogo thermaal water spray

Oef! Northflix kijkt altijd kritisch naar producten en dacht bij een flesje Thermaal water geen Onsen de Dogo, maar Onzin de Dogo. Maar toch... het leek haar een interessant product en nadat ze keihard had gewerkt aan Echte Post is Cool, stuurde wij haar dit flesje als bedankje.

Het Onsen de Dogo thermaal water is een handige spray boordevol werkzame en verzachtende ingrediënten en het Onsen de Dogo thermaal water komt uit de Shashimi lijn.

 

Dit thermaal water kan je maar liefst op 8 verschillende manieren gebruiken en maakt de huid zacht, soepel en verlevendigt de teint. Een vermoeid uitziende huid knapt zichtbaar op en met de zachte ingrediënten zoals aloë vera, rozenbottel, watermeloen en het huideigen hyaluronzuur zorgen ervoor dat je huid dit thermaal water optimaal opneemt.

 

Het Onsen de Dogo thermaal water kost € 29 voor 250ml en is ontzettend zuinig in gebruik. Je bestelt de Onsen de Dogo spray hier online.

 

Het was even schrikken hoor, dat een blogger je product bestempelt als Onzin de Dogo, terwijl wij zelf het een prachtig product vinden wat een vaste plek heeft in onze dagelijkse verzorging. Maar goed, misschien kunnen wij haar mening veranderen. Wat Northflix nu echt van de Onsen de Dogo thermaal water spray vindt, lees je hier op haar blog.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.