Rozemarijn hydrolaat voor een futloze huid en glanzend haar

Rozemarijn hydrolaat voor een futloze huid en glanzend haar

Het rozemarijn hydrolaat. Joyce wist nog niet wat een hydrolaat was en hoe je het gebruikt. Maar nu wel. Ze vertelt je er vandaag van alles over.

Het Rozemarijn hydrolaat is een 100% natuurlijk product en is te gebruiken als reinigende en voedende huidlotion. Daarbij is het rozemarijn hydrolaat ook nog geschikt voor in je haar. Multifunctioneel en boordevol werkzame stoffen. Het mooiste wat de natuur te bieden heeft.

 

Utsukusy heeft maar liefst 18 verschillende natuurlijke hydrolaten in haar assortiment. Het Rozemarijn hydrolaat is aan te raden voor mensen met een gevoelige huid en voor mensen die eczeem klachten hebben. Het rozemarijn hydrolaat is te krijgen in twee verschillende maten: 150ml voor €18 en 500ml voor € 54 en je bestelt ze hier online.

 

Joyce schreef eerder al een review over de Bijin Facial Cleanser cream en de Telomerasa's creme en was daar erg tevreden over. Ze was helemaal in voor een nieuwe verrassing! Vandaag lees je haar review over het Rozemarijn hydrolaat. Lees verder

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.