Samen tegen verspilling

  • Geplaatst op
  • Door Ilona
  • 0
Samen tegen verspilling

Samen tegen verspilling. Wij vinden het een mooi motto. De hele corona crisis heeft op iedereen een impact gehad. Zo hadden sommige bedrijven een enorme omzet boost, waar anderen de deuren (permanent) moesten sluiten. Sommige mensen verloren hun baan, waar anderen verdronken in het werk.

Voor ons heeft de corona crisis ingehouden dat alle schoonheidssalons die moet Utsukusy werken de deuren hebben moeten sluiten. Hierdoor zijn er bij ons producten op de plank blijven staan die er normaal gesproken al lang uitgevlogen waren.

Omdat we weten dat de tijd vliegt en we het zonde vinden om goede producten weg te moeten doen, hebben we een samen tegen verspilling aanbieding.

Op de Aanbiedingen pagina vind je ons uitverkoop aanbod. Het gaat om producten die ten minste houdbaar zijn tot december 2021. Dat betekent dat deze producten allemaal goed zijn en nog houdbaar zijn. Na openen zijn ze veelal nog 12 maanden houdbaar.

Het is een win-win situatie. Wij lopen niet het risico dat we met producten blijven zitten die we niet meer mogen verkopen en jullie bestellen goede producten met een korting. De aanbieding is beperkt en op is op.

Aanbod bekijken? Je vindt het hier: https://www.utsukusy-schoonheid.nl/nl/aanbieding/

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.