Sarcodes Couperose home care kit

Sarcodes Couperose home care kit

Sarcodes Couperose home care kit is de speciale lijn voor de gevoelige huid, de gemengde huid en voor de huid met couperose. Deze lijn kalmeert, laat roodheid afnemen en dringt door in de huid om de haarvaten te verstevigen.

De Sarcodes Couperose lijn is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid die snel last heeft van rode plekjes, kleine irritaties en couperose.

 

De Sarcodes Couperose beauty box werkt verstevigend op de huid en de werkzame ingrediënten dringen door in de huid om de haarvaten te verstevigen. Daardoor is de Sarcodes Couperose lijn zeer geschikt voor de huid met couperose en/of rosacea.

 

Wanneer je deze producten gaat gebruiken, kan je huid de eerste week wat strakker voelen. Veel mensen geven aan dat het "droog" voelt, terwijl hun huid zelf niet droog is wanneer ze deze aanraken. Dit komt omdat de Sarcodes Couperose lijn de huid steviger maakt en de verschillende huidlagen opnieuw beter met elkaar laat communiceren. Dit verhoogt de opname capaciteit van de huid en zorgt ervoor dat de werkzame ingrediënten doordringen en de haarvaten verstevigen voor afname van couperose en roodheid van de huid. Dit gevoel verdwijnt weer na een tijdje en de huid gaat er weer stralend, rustig en gezond uitzien.

 

De Sarcodes Couperose creme is los te koop voor € 61 voor een pot van 50ml en is hier online te bestellen.

 

De voordelige Sarcodes Couperose beauty box bevat een Japans micellair water met vlierbes, calendula en aloë vera, het Sarcodes Couperose serum met een homeopatische hoeveelheid schorpioenen gif en de Sarcodes Couperose creme met klaver, groene thee en druivenpit olie. Hij kost € 99,50 en is hier online te bestellen.

 

Babs testte al meerdere Utsukusy producten en riep onder andere de Wakai home care kit uit tot haar favoriet van 2016. Bevalt de Sarcodes couperose beauty box haar net zo goed? Lees verder

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.