Sho Make-up reiniger

Sho Make-up reiniger

Les 1: reinigen. Dat is het belangrijkste om een mooie huid te krijgen en te behouden. ’s Morgens en ’s avonds. Vooral wanneer je make-up draagt is het belangrijk om dit er elke dag af te halen.

Ken je dat? Je bent moe, maar je hebt je mascara nog op. Je hebt geen zin om je make-up af te halen en al helemaal geen zin om een reinigingscrème in te masseren en afhalen.

 

Lekker gaan slapen met je make-up op? Niet doen! Anna deed het experiment en sliep een maand lang met haar make-up op. Het (Engelstalige) artikel met schokkende vóór en ná foto's lees je hier.

De Nederlandstalige blog vind je hier.

 

Wil je meer weten over het hoe en waarom van make-up verwijderen voor het slapen gaan? Lees dan de blog van Joyce hier.

 

Het mag duidelijk zijn: het dagelijks reinigen van je huid en het dagelijks afnemen van je make-up is belangrijk en je voorkomt er vroegtijdige huidveroudering mee.

 

Speciaal voor het afnemen van oog en lippen heeft Utsukusy de Sho make-up reiniger. Dit is een frisse gel die ook antioxidanten bevat om je wimpers, de huid rond je ogen en je lippen meteen de eerste verzorging mee te geven. Afnemen met water is niet nodig.

Afhankelijk van je voorkeur gebruik je hem op een droog watje, of op een watje wat je eerst nat maakt met water. De Sho make-up reiniger kost € 9 en is hier te bestellen.

 

Beauty blogger Babs probeerde de Sho make-up reiniger uit. Verwijdert hij make-up makkelijk en voelt hij lekker aan?

 

Zet de geur app maar aan en je neusvleugels open, zegt Babs, want vandaag vertelt ze jullie over de Sho make-up reiniger! Lees je mee?

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.