Utsukusy beauty blogs

Utsukusy Masker en reiniger

Utsukusy Masker en reiniger Annette won bij Northflix op de blog een tube van de Utsukusy Bijin cleanser cream. Een heerlijk zachte reinigingscrème op basis van amandelolie, shea butter, calendula, kamille en abrikozenpit olie, die geschikt is voor de gevoelige huid.

Utsukusy | Hyaluronzuur Veil Masker

Utsukusy | Hyaluronzuur Veil Masker Wat een heerlijke week was dit! Ik ben helemaal tot rust gekomen met alle geweldige maskers van Utsukusy Tatiana’s, en mijn huid is helemaal in balans. Maar vandaag laat ik jullie al weer het laatste masker zien. En ik vertel jullie vandaag ook welk masker mijn favoriet is, en deze mag ik weggeven aan 1 van jullie. Of dit mijn favoriete masker is dat weten we nog niet, maar het is zeker wel een hele bijzondere. Dit masker smeer je namelijk niet op je gezicht, maar leg je op je gezicht.

Utsukusy Eye Lash Mask- Review

Utsukusy Eye Lash Mask- Review Let’s Test! Mascara colours- Japan formulated make-up. Top merk Utsukusy heeft nu ook make-up! Foundation, lipstick, lipgloss, primer, een wimper groei serum, BB cream, CC cream, mascara, nagellak en micellair water om je make-up weer te verwijderen. Vandaag bespreek ik met jullie een heel bijzondere mascara, die je wimpers ook in topconditie houdt!