Tatiana’s Sea Mud Mask | Utsukusy Schoonheid

Tatiana’s Sea Mud Mask | Utsukusy Schoonheid

Vorig jaar won Sonja twee maskers tijdens de loting op de Facebook pagina: Utsukusy Schoonheid. Ze won het hyaluronzuur vliesmasker en het Sea Mud moddermasker. Over de eerste was ze laaiend enthousiast en vandaag is het moddermasker aan de beurt.

In onze cosmetica webshop vind je een duidelijke gebruiksaanwijzing van onze maskers. Voor de salonmaskers van 100 of 200ml geldt dat je eerst je dagcreme onder het masker aanbrengt. Dit is voor de meeste mensen een vreemde manier van werken, maar voor Utsukusy is dit de dagelijkse gang van zaken. Onze salon maskers zijn namelijk zo samengesteld dat ze samenwerken met de creme en dat je hierdoor de werkzame stoffen in zowel de creme als het masker dieper in de huid opneemt.

 

De masker sachets uit de Tatiana's lijn zijn zo gemaakt dat je hier niet perse een creme onder hoeft aan te brengen, maar zoals jullie van alle Utsukusy huidverzorgingsproducten gewend zijn, zijn deze maskers wel geconcentreerd, zodat je ze dun aan moet brengen. Met een masker sachet kan je 3 tot 4 x doen.

 

De maskers en scrubs uit de Tatiana's lijn beginnen bij € 5,50 (voor het hyaluronzuur vliesmasker) en maskers en scrubs die uit twee sachets van 10ml per stuk bestaan kosten € 6,50. Ons assortiment maskers vind je hier.

 

Eerder testte Sonja het Hyaluronzuur vliesmasker en aan de voor en na foto's te zien was dit met een spectaculair resultaat.

 

Vandaag test Sonja het Sea Mud Moddermasker uit de Tatiana's masker lijn. Hoe het haar bevalt lees je hier

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.