Update: Hoe staat het ervoor met mijn pigmentvlekken?

Update: Hoe staat het ervoor met mijn pigmentvlekken?

Pimgentvlekken. Ze ontstaan niet zomaar en ze gaan al helemaal niet meer weg uit zichzelf. Utsukusy heeft een microneedling kuur tegen pigmentvlekken en één van de salons waar je deze pigmentvlekken kuur kunt boeken is bij NiHna centrum voor schoonheid in Drachten. Northflix volgt deze kuur en deelt vandaag haar update.

Pigmentvlekken ontstaan voor het grootste gedeelte door opgebouwde zonschade. Het is een misverstand dat pigmentvlekken altijd alleen maar door de zon ontstaan. Soms ontstaan pigmentvlekken onder hormonale invloeden, zoals tijdens een zwangerschap of ontstaan ze door medicijngebruik.

 

In het laatste geval wordt de huid gevoeliger voor de zon en ontstaan de pigmentvlekken toch nog door blootstelling aan de zon, alleen is de blootstelling die hier plaatsvindt vaak van een dusdanige aard dat ze zeker geen pigmentverstoringen hadden moeten opleveren.

 

Nortflix besloot een tijdje geleden om haar pigmentvlekken aan te pakken. Ze zat op een punt dat haar pigmentvlekken zelfs donkerder en uitgebreider werden terwijl ze dagelijks factor 50 op haar gezicht smeert.

 

Wanneer pigmentvlekken ontstaan terwijl je er naar kijkt, zelfs met factor 50 op je gezicht, vertelt dat ons dat de pigmentverstoring bij haar echt uit de diepere huidlagen komt en dat het om een flinke huidbeschadiging gaat.

 

Pigmentvlekken ontstaan niet "over night" en ze verdwijnen dus ook niet zomaar na 1 salonbehandeling. Er is echt een huidverbeteringskuur nodig waarbij we het Pigmentvlekken serum met melavoid en niacinamide (vitamine B3) combineren met het Vitamine serum met vitamine C en Vitamine B3 tijdens een microneedling kuur.

 

Northflix volgt deze kuur bij NiHna centrum voor schoonheid in Drachten en geeft je hier op haar blog de tussenstand. Lees je mee?

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.