Utsukusy Aloë Vera Crème met Thermaal Water en Melisse hydrolaat

 Utsukusy Aloë Vera Crème met Thermaal Water en Melisse hydrolaat

Astrid, Lifestyle Blogger en Content Creator heeft een gevoelige huid dus is voorzichtig met welke producten ze test. Ze heeft al vaker huidverzorgingsproducten van Utsukusy getest en vandaag een primeur: onze nieuwe Aloë Vera creme met thermaal water.

Vandaag test Astrid één van de nieuwe crèmes uit de Basic Treatments lijn. Deze lijn bestaat uit 3 crèmes van 100ml geschikt voor gezicht, hals en decolleté. Een luchtige Rosa Mosqueta creme met thermaal water, een luchtige Orchidee creme met vitamine C en thermaal water en een luchtige Aloë vera creme die thermaal water bevat.

 

Deze crèmes zijn laagdrempeliger geprijsd: € 42 voor 100ml.

 

Omdat Astrid een gevoelige huid heeft, heeft zij de Aloë vera creme geprobeerd samen met het Melisse hydrolaat. De Aloë vera creme met thermaal water is hier online te bestellen.

 

Het Melisse hydrolaat is ook heerlijk wanneer je een gevoelige huid hebt, het hydrolaat is in te zetten als huid en als haar lotion. Het Melisse hydrolaat is in twee formaten verkrijgbaar: in een fles van 150 ml (€ 18) en een fles van 500ml (€ 54). Het Melisse hydrolaat is hier online te bestellen.

 

Hoe haar gevoelige huid reageerde, lees je hier op haar blog.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.