Utsukusy Artificial Skin serum: een anti-aging topper!

Utsukusy Artificial Skin serum: een anti-aging topper!

Afgelopen maart was de Beauty Trade Special, en Natasja bracht ons een bezoekje. Traditiegetrouw wordt ieder jaar tijdens deze Beautybeurs het Professional Beauty Product of the Year gekozen. Vandaag laat Natasja je het Utsukusy Artificial Skin serum zien, wat in de top 5 van deze verkiezing is geëindigd.

Beauty Trade Special is natuurlijk dé vakbeurs voor beauty professionals. Schoonheidsspecialisten, kappers, nagelstylisten, visagisten, ze komen in grote getallen om op Beauty Trade Special de stands van de groothandels te bekijken en de nieuwste trends op beauty gebied te leren kennen.

 

Ieder jaar is er een wedstrijd voor het beste Professional Beauty Product of the Year en Utsukusy deed mee met het innovatieve Artificial Skin serum. Uit meer dan 40 inzendingen werd het Artificial Skin serum genomineerd tot het Beste Professional Beauty product of the Year 2017.

 

Het Artficial Skin serum bevat ingrediënten met een hoog moleculair gewicht, die een ademend laagje op de huid maakt, waardoor de huid beschermd wordt voor invloeden van buitenaf, zoals rook, airconditioning, verwarming en vervuiling. De huid houdt hierdoor beter vocht vast.

 

En het Artificial Skin serum bevat ingrediënten met een laag moleculair gewicht, zoals algen, die tot in de celkern doordringen en de huid voeden.

 

Deze combinatie is een weldaad voor de droge en geïrriteerde huid. Het Artificial Skin serum kost € 64 en is hier te bestellen.

 

De Artificial Skin creme kost € 80 en bestel je hier online, en de voordelige Artificial Skin beauty box kost € 130 en deze bevat naast de Artificial Skin serum en creme ook de Bijin facial cleanser cream.

 

Vandaag laat Natasja je het Utsukusy Artificial Skin serum zien, wat in de top 5 van deze verkiezing is geëindigd (helaas net geen eerste plaats behaald). Natasja vond het ontzettend leuk om dit mooie product mocht testen en reviewen! Lees je mee?

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.