Utsukusy Artificial Skin Serum en Crème

Utsukusy Artificial Skin Serum en Crème

Onze Artificial Skin lijn kwam eind maart 2017 uit, maar is nu al een absolute bestseller in ons assortiment. Hilde testte het Artificial Skin serum samen met de Artificial Skin creme uit.

Op Beauty Trade Special in maart 2017 lanceerden we onze nieuwste salonbehandelingen. De Artificial Skin salonbehandeling met de huidverstevigende Jinko Hifu (Japans voor dans op de huid) gooide hoge ogen. Niet alleen is de salonbehandeling vaak geboekt, ook de producten voor thuisgebruik zijn populair. De Artificial Skin lijn is bijzonder geschikt voor de zeer droge huid.

 

Het Artificial Skin serum is los te koop en kost € 64 voor 35ml. De Artificial Skin creme is ook los te bestellen en kost € 80 voor 50ml.

 

In verhouding is het altijd voordeliger om een beauty box te bestellen, omdat je in een box altijd een product gratis krijgt. In de Artificial Skin beauty box zit een Bijin reinigingscrème van 50ml t.w.v. € 22, een serum en een creme. Los zouden deze producten €166 kosten, de Artificial Skin beauty box kost € 130 en is hier online te bestellen.

 

Hilde test voor jullie zowel het Artificial Skin serum als de creme voor jullie uit.

 

Alleen al door de kleur van de verpakking knalde deze producten het doosje uit en prikkelde dit de nieuwsgierigheid van Hilde. Ze wachtte dan ook niet en begon meteen te testen. Wat Hilde van de Artificial Skin producten vindt, lees je hier op haar blog.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.