Utsukusy Ayurveda Vata Star Essence

Utsukusy Ayurveda Vata Star Essence

De verwarmende Ayurvedische Vata olie komt in een klassieke, bruine, glazen fles. Een zorgvuldig samengestelde geur die zorgt voor kalmte en warmte. Hilde test de Vata olie uit.

De Ayurvedische Vata olie is speciaal ontwikkeld voor het altijd denkende Vata type. De samenstelling van etherische oliën in de zuivere basis olie helpen het hoofd te kalmeren en het lichaam te verwarmen. Een ideale massage olie, maar ook geschikt als olie voor het lichaam en gezicht voor dagelijks gebruik.

 

De Vata olie komt in twee formaten: de fles van 150ml die € 40 kost en voor de salons of dagelijkse gebruikers, de veel voordeligere fles van 500ml die € 80 kost. De Vata olie bestel je hier online.

 

Hilde krijgt een nostalgisch gevoel bij het zien van deze verpakking. Net  alsof ze bij een ouderwetse apotheker is geweest.

 

Eerder schreef Hilde over het Lavendel Hydrolaat. De Utsukusy hydrolaten zitten in een zelfde soort flesje als de Ayurvedische oliën. Vandaag vertelt Hilde jullie over het veelzijdige product: de Ayurvedische Vata olie. Lees verder

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.