Utsukusy Bijin Cleanser Cream

Utsukusy Bijin Cleanser Cream

Jolanda had het salonmerk Utsukusy al een paar keer voorbij zien komen en haar nieuwsgierigheid werd steeds meer gewekt. Je huid zacht maar grondig reinigen is de eerste stap naar een mooie huid en ze testte onze populaire Bijin facial cleanser cream uit.

Jolanda van Zazazoo reageerde enthousiast toen ze de salonproducten van Utsukusy mocht testen. Zoals gezegd, begint een mooie huid bij de basis: de reiniging van je huid. Het is belangrijk om de huid grondig te reinigen, maar een reiniging mag de huid nooit uitdrogen.

 

Jolanda heeft zelf last van acne en moet een hoop doen om haar huid egaal te houden. De Bijin facial cleanser cream is een reinigingscrème op een olie basis. Dit houdt in dat het vuil en ook de droogte schilfers oplossen in de olie en dat je deze met een nat washandje of een nat gastendoekje afneemt om de huid optimaal te reinigen.

 

Daarnaast geeft de Bijin facial cleanser cream al meteen de eerste voeding mee aan de huid en heeft deze reinigingscrème zelfs een anti-rimpel werking. De Bijin facial cleanser cream is te koop in twee formaten: in de 50ml vakantie tube en de 200ml salonverpakking en je vindt deze huidverzorgingsproducten hier.

 

Houdt Jolanda haar acne onder controle en bevalt hij? Dat lees je hier in de review van de Utsukusy Bijin Cleanser Cream

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.