Utsukusy Bijin Vivifing Face Mask

Utsukusy Bijin Vivifing Face Mask

Maskers geven een echte oppepper aan de huid. Vooral wanneer je een professioneel salonmasker gebruikt. Van de salonmaskers van Utsukusy kan je echt verwachten dat je het 5 tot 7 dagen lang ziet aan je huid.

Hou jij juist van een masker wat zacht blijft of vind je het gevoel van een uithardend masker op je gezicht juist heel erg lekker?

 

Leonie houdt van maskers die hard worden. Het gevoel dat het masker echt op haar huid zit tot het moment dat ze het masker laat kraken op haar gezicht, vlak voor het afhalen van het masker is een waar geniet moment voor haar.

 

Utsukusy heeft verschillende salon maskers die niet alleen tijdens de Utsukusy salonbehandelingen worden gebruikt, maar ook op verzoek van onze klanten in de webshop te koop zijn. Onze salon maskers zijn te koop in tubes van 100 of 200ml. Daarnaast hebben we maskers in klein verpakking uit de Tatiana's lijn om je huid lekker te verwennen. Ons assortiment aan maskers vind je hier.

 

Deze keer mocht Leonie een gezichtsmasker testen, ze koos voor het hard wordende Bijin Vivifing Face Mask. Een verlevendigend en zacht reinigend klei masker uit de Bijin salonbehandeling. Het Bijin Vivifing face mask kost € 49 voor 200ml en bij wekelijks gebruik kan je hier een heel jaar mee doen.  Wil je weten hoe het masker haar beviel? Dat lees je hier op haar blog

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.