Utsukusy Calendula Hydrolaat

Utsukusy Calendula Hydrolaat

Kijk je wel eens naar wat er allemaal in je huidlotion zit? Een prachtige natuurlijke vervanger van een huidlotion met parfum zijn onze natuurlijke hydrolaten.

We hebben maar liefst 18 verschillende natuurlijke hydrolaten in ons assortiment. Het gebruik van hydrolaten is divers. Je gebruikt ze om je huid mee te reinigen, maar je kan ook een paar druppels puur aanbrengen om de huid te voeden.

 

Wat zeg je? Ze zijn zelfs enorm geschikt als haarlotion.

 

Het Calendula hydrolaat is een huidlotion die vaak gebruikt wordt door mensen die last hebben van een gevoelige huid en door mensen die last hebben van eczeem. Het calendula hydrolaat verzacht, kalmeert en ondersteunt het natuurlijke genezingsproces in de huid. Het calendula hydrolaat is te koop in twee formaten: in de fles van 150ml voor € 18 en in de salonverpakking van 500ml voor € 54. Je bestelt je natuurlijke calendula hydrolaat hier online.

 

Jolanda's hart en huid is inmiddels veroverd door Utsukusy. De Bijin facial cleanser cream behoort tot haar dagelijkse reiniging en ook de natuurlijke hydrolaten die je als reinigende en voedende huidlotion gebruikt hebben een plekje in haar dagelijkse beauty routine gekregen.

 

Vandaag vertelt Jolanda je meer over onze natuurlijke hydrolaten: ze test nu het Calendula Hydrolaat. Lees verder

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.