Utsukusy Citrus Homeopathiques beauty box

Utsukusy Citrus Homeopathiques beauty box

Vitamine C is herstellend en voedend voor de huid. Het voorkomt het vormen van pigmentvlekken en is een krachtig antioxidant wat tevens helpt tegen acne en ontstekingen.

De Citrus Homeopatique beauty box is een parel in onze collectie huidverzorgingsproducten.

 

Wanneer je graag je huid glad en egaal wil maken, een beschadigde huid wil voeden en herstellen of je huid een vitamine boost wil geven, is deze beauty box een must have!

 

De Citrus Homeopatique Beauty box bevat 10 flash ampullen: 5 vitamine ampullen, om je huid een vitamine boost te geven en 5 zuurstof ampullen om je huid te herstellen en de opname capaciteit van je huid te vergroten.

 

Daarbij bevat de Citrus Homeopatique Beauty box het herstellende Vitamine C serum en de Vitamine C Precision Reviver cream.

 

De aankoop van een beauty box is altijd voordeliger dan de losse producten kopen, omdat er altijd een gratis product in de box zit. Met de Citrus Homeopatique Beauty box bespaar je maar liefst € 30 ten opzichte van het serum en de creme los kopen én krijg je er 10 flash ampullen bij.

 

Beauty blogger Jolanda van Zazazoo gebruikte de Citrus Homeopatique Beauty box en in deze product review vertelt ze je hoe zij het gebruik ervaren heeft. Lees je mee?

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.