Utsukusy Colours Eyelash exstension mask + verzorgingsproducten

Utsukusy Colours Eyelash exstension mask + verzorgingsproducten

Sofie is een jonge blogger met inmiddels al de nodige jaren blog ervaring. Via haar vorige blog hebben we eerder een samenwerking gehad en ook toen was ze enthousiast over Utsukusy. Vandaag test ze de mascara en de make-up reiniger.

Heb jij net als Sofie last van gevoelige ogen en wimpers? Dan hebben wij goed nieuws. Onze mascara is namelijk niet alleen een mooie mascara, maar ook een verzorgend wimper masker. De wimpers worden sterker gemaakt, blijven flexibel na het aanbrengen van de mascara en de wimpers worden gehydrateerd omdat er vitamines en hyaluronzuur in het mascara wimper masker zit.

 

Met één laagje maak je mooie, lange en gesepareerde wimpers, voor volle en krullende wimpers met een dramatische look breng je twee of drie laagjes aan.

 

Het wimper masker kost € 21,50 en je bestelt de mascara hier online.

 

Niet alleen je mascara en make-up is belangrijk wanneer je te maken hebt met een gevoelige huid of gevoelige ogen, ook je make-up reiniger moet mild maar effectief zijn. Sofie test ook de Sho make-up reiniger met antioxidanten uit. De Sho make-up reiniger kost € 9 en is hier online te bestellen.

 

Sofie heeft beiden producten getest en hier lees je haar blog over deze beauty producten.

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.