Utsukusy | Esplendor Home Care Kit

Utsukusy | Esplendor Home Care Kit

De Esplendor home care kit is als een glas water voor je huid. Hydrateert diep en heeft een liftend en antirimpel effect. Hennie test deze beauty box voor je uit.

De Esplendor home care kit bestaat uit 3 op elkaar afgestemde producten. Een liftende oog roller tegen de fijne lijntjes rond de ogen en lippen, een gel serum en een hydraterende creme die de elasticiteit van de huid verhoogt.

 

De producten uit de Esplendor lijn zijn los te koop, de liftende oog roller kost € 70 en is hier online te bestellen.

Het Esplendor serum kost € 53 en is hier online te bestellen en de losse Esplendor creme kost € 62 en is hier online te koop.

 

Het is voordeliger om de Beauty box te kopen, omdat er altijd een gratis product in de box zit. De Esplendor beauty box bevat de Esplendor oog roller, het serum en de creme en kost € 124,50, dus met aankoop van deze beauty box bespaar je € 60,50. De Esplendor beauty box is hier online te bestellen.

 

Na haar eerste verslaving aan de Bijin reinigingscrème en de eerste kennismaking met de Rosa Mosqueta creme, was Hennie heel erg enthousiast dat ze de Esplendor home care kit mocht testen. Ze deed dit uitgebreid en schreef er de volgende blog over.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.