Utsukusy gezichtsmaskers: voor je wekelijkse portie me-time!

Utsukusy gezichtsmaskers: voor je wekelijkse portie me-time!

Natasja kan je wakker maken voor gezichtsmaskers. Een heerlijk momentje voor haarzelf. Me-time terwijl je je huid een heerlijke oppepper geeft. Ze probeert vandaag de fruitzuren scrub en het modder masker uit.

De masker sachets uit de Tatiana's lijn zijn ideaal voor gebruik op vakantie, maar ze misstaan natuurlijk ook niet in je eigen badkamer. Met één sachet kan je twee tot drie keer doen, dus ze zijn ook nog zuinig in gebruik.

 

De Tatiana's lijn bestaat uit verschillende maskers en scrubs die je huid een oppepper geven en je huid weer heerlijk zacht en verzorgd achterlaten.

 

Natasja test de fruitzuren scrub uit en het modder masker. De Utsukusy masker sachets kosten respectievelijk € 5,50 of € 6,50. De Fruitzuren scrub kost € 6,50 en is hier te bestellen. Het modder masker kost ook € 6,50 en je bestelt hem hier.

 

Natasja is dol op gezichtsmaskers. Ze geven niet alleen de huid een lekkere oppepper, maar ze zorgen ook voor een verwen moment. De zogeheten me-time. Dat is ook nodig. Hou je ook van maskers en scrubs? Lees dan zeker snel verder!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.