Utsukusy || Hitome Wimper Serum en Mascara

Utsukusy || Hitome Wimper Serum en Mascara

Toen Tatiana de vraag kreeg om een nieuw product te testen waarvan haar wimpers zouden groeien stond ze te popelen. Tatiana heeft al veel producten geprobeerd om mooiere en vollere wimpers te krijgen, maar tot nu toe is dat haar nog niet gelukt. Lukt het wel met het Hitome wimper groei serum van Utsukusy?

Je wimpers laten groeien met een serum. Het klinkt als een droom. Kan deze droom werkelijkheid worden? Ja, zeker! 

 

Het Hitome wimper groei serum van Utsukusy gebruik je elke avond na het afhalen van je make-up op dezelfde manier als je zou doen met een eyeliner. Het serum is doorzichtig, dus als het je voorkeur heeft hem 's ochtends te gebruiken, kan dat natuurlijk ook. Dan moet je wel even het serum in laten trekken voordat je je make-up of eyeliner aanbrengt, maar het Hitome wimper groei serum kan prima gecombineerd worden met oog make-up.

 

Gebruik het Hitome wimper groei serum 3 maanden dagelijks. De eerste resultaten zijn al te zien na 4 weken: de wimpers die je hebt worden langer, steviger, dikker en gaan meer krullen. Daarbij stimuleert het serum de aanmaak van nieuwe wimpers, dus na 4 weken is er te zien dat er nieuwe wimpers vormen.

 

Je hebt na 3 maanden optimaal resultaat en dit resultaat hou je vast door het Hitome wimper groei serum 1 tot 2x per week te blijven gebruiken.

 

Voor het beste resultaat combineer je het Hitome wimper groei serum met de Mascara eye lash mask. De mascara van Utsukusy is naast een mooie mascara namelijk ook een verzorgend wimper masker. Hij bevat onder andere hyaluronzuur om de wimpers te hydrateren en verzorgen.

 

Het Hitome wimper groei serum kost € 32,50 en is hier online te bestellen. De Mascara eye lash mask kost € 21,50 en je bestelt hem hier online.

 

Wil je zowel het Hitome wimper groei serum en de Mascara eye lash mask bestellen? Dan koop je hier de set met korting.

 

Droom jij ook van natuurlijk lange, volle en krullende wimpers? Er zijn verschillende wimper groei serums op de markt en Tatiana van Blog en Beauty had er al een aantal geprobeerd. Helaas zonder resultaat. Ze was dus wel heel erg nieuwsgierig of het haar deze keer wel zou lukken met het Hitome wimper groei serum van Utsukusy. Is het gelukt of niet? Lees het hier

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.